Šta je novo?

Koji komp za 800 evra?

Arsenko

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
304
Aloha,
kao shto u naslovu pishe,potreban mi je komp do cene od 800evra.
Poshto komponente ne pratim vec duzze vreme,molio bih Vas za pomoc oko sastavljanja konfiguracije.
Ali,komp mora imati 17" monitor,obichan (ne TFT poshto je za klince,pa da prstima ne prave mrtve piksele) i mora imati dva harda od po 120Gb.
Ako je neko upoznat sa cenama svih komponenti,molim da mi preporuchi neku konfiguraciju.
P.S. u komp ulaze i zvuchnici,modem,dvd rezach.
Hvala unapred
Zop!

Mislim strašno. Prvo, od kad se to prstima prave mrtvi pixeli? Drugo, šta će klincima komp od 800e (u stvari, ovo su privatne stvari, u to ne bi da ulazim). Treće, da je nekome ko će 800e dati za komp bitnije da monitor ostane živ, nego zdravlje očiju te dece koja će sedeti za kompjuterom. Izvini, al stvarno svakakvih gluposti ima se 'naslusaš' na ovom forumu...

Komp je za cala koji hoce "filmova da mi ku*ac pukne",dok ce klinci naravno da budu u blizini kompa,znachi,prstima po monitoru i mrtvi pikseli su tu (za bana,ako nije znao kako mogu da nastanu mrtvi pikseli)

Poslednja izmena:
E ne mogu baš da nastanu mrtvi pixeli. Jer, kad me vučeš za jezik, imam TFT monitor više od 3 godine (što će reći mnogo više od 95% ljudi na forumu) i sad taj monitor stoji u dnevnoj sobi i njega pipaju deca, komšije, zemljoradnici, majstori, ko god stigne i nisu nastali mrtvi pixeli... ni jedan...

BTW za hard diskove sam prećutao jer sam znao namenu :p...

Poslednja izmena:
AMD Sempron 2800+ ; 512mb DDR DRAM; 2xWestern Digital 120GB, 7200RPM, 8MB; Chieftec Dragon 420W; Gigabyte GA-K8NE, nForce4; NV 6200, PCIE16; NEC ND-3540 + monitor...kakav može od ostatka (Lg Flatron bez EZ)

Asus A8N (78)
Sempron 2600+BOX (socket 754) (71)
2x512MB DDR (2x45)
2x120 GB WD (2x81)
Asus Radeon 9550 (65)
Intel ambient (10)
Pioneeer 109 (49)
floppy Sony (6)
ATX 400W Frontier (25)
Genius optical (8.5)
Tast. ...(6)
Samsung 795 MB (122)
Altec Lansing 220 2.1 (23)
----------------------------
715.5 evra

Poslednja izmena:
???

Bane® je napisao(la):
...
Treće, da je nekome ko će 800e dati za komp bitnije da monitor ostane živ, nego zdravlje očiju te dece koja će sedeti za kompjuterom. Izvini, al stvarno svakakvih gluposti ima se 'naslusaš' na ovom forumu...

A i ti pricas gluposti! Znas li ti posto je tft?! 300 evra!
A cvikeri za klince su max soma ipo dinara, a jos ako ides preko socijalnog.... za tih 300e mo's ceo zivot da im kupujes cvikere, svakih godinu-dve kad im poraste dioptrija...

P.S. Nemo' da neko nije provalio ironiju.
Slazem se sa Banetom 100%.

Hvala svima na pomoci,dosta ste mi pomogli oko odabira kompa!
U zdravlje! :)

Stormbringer_bg je napisao(la):
A i ti pricas gluposti! Znas li ti posto je tft?! 300 evra!
A cvikeri za klince su max soma ipo dinara, a jos ako ides preko socijalnog.... za tih 300e mo's ceo zivot da im kupujes cvikere, svakih godinu-dve kad im poraste dioptrija...

:-devil-:

Nazad
Vrh Dno