Šta je novo?

Koji kodeci za HiDef filmove?

iNTERNAL

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2008
Poena
309
Koji su najosnovniji kodeci za pushtanje 720p/1080p filmova?Pack-ovi kao K-Lite mi uvek sjebu sve i moram da reinstaliram opet...

zar nije dovoljno imati najnovije verzije power dvd ili nekog drugog playera instalirane? Oni pustaju te formate

ffdshow i neki kršteni plejer tipa Media Player Classic ili KMPlayer.

KMPlayer je odličan, ima sve potrebne kodeke u sebi, zaista sjajan plejer.

GOM player zakon

Opet da ponovim, KMPlayer, fantazija, iz razloga sto ima svoje interne kodeke, i ne mesha ostale u njih, niti njih u ostale! Vr! Konacno se neko setio :D

Jel moze KMplayer da radi bez instalacije?

(hint: da se zajedno sa filmom nareze na DVD i odatle pusta)

Poslednja izmena:
auh, mislim da ne :(

Može KMPlayer da radi bez instalacije, samo treba skinuti zipovanu verziju, npr. sa http://www.kmplayer.com/beta/kmp.zip . Zatim ga raspakovati u folder po želji i to je to. Jedino nisam probao da li može da radi sa CD/DVD-a, ali ako imaš neki RW možeš probati.

ffdshow i mpc - nema nikakav kodeci da se mesaju sta lupate pusta ono sto treba

a za one sa losijim kompom coreavc

Usputbudireceno, The KMPlayer je prodat nekom YouTube-korejskom sajtu, Pandora.tv, koji je ranije ubacivao spyware u svoje plejere. Ovo se, inace, odigralo pre relativno dosta vremena, jos u Decembru, ali je objavljeno samo na delu foruma koji je iskljucivo na korejskom i tek je nedavno vest obnarodovana i na engleskom jeziku, stavise, pre tri sata. (Bivseg) vlasnika nema nigde, ne javlja se, forum je dobio novog administratora za kojeg se nagadja da je novi programer, ali se ni on nije javio ni da potvrdi ni da opovrgne. Od dva (zvanicna) bug-huntera, samo jedan se javio i rekao da ne zna mnogo vise od objavljenog.

Link ka temi: http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=8916

Poslednja izmena:
Steta, najbolji free player, mada je bilo samo pitanje vremena kada ce da se uradi komercijalizacija...

A kojim playerom (ili na koji nacin posto koristim mpc) da prevod bude kao kod MV2. Znaci da ako je uvecan font, bude smanjen automatski kada ne moze da stane na vidljivoj povrsini. Navikao sam da gledam filmove sa krupnim prevodom i MV2 je to lepo radio, ali ovde ako je duza neka recenica onda joj ne vidim ni pocetak ni kraj.

Vrh Dno