Šta je novo?

Koji jeftini multifunkcionalni uredjaj uzeti?

kiki_85

Cenjen
Učlanjen(a)
14.01.2011
Poena
155
Razmisljam da uzemem neki mulifunckionalni uredjaj, pre svega zbog stampanja. Treba mi samo za stampanje teksta.
Koji predlazete u klasi od 35-60eura? znaju li ovi za 50ak evra vishe nego oni najjeftiniji? Ako bas ima neke razlike, mogao bih jos malo para izdvojiti, ali ne bih to rado ucinio.

Hvala unapred. Pozdrav

Hvala ljudi na savetima. ja se bas zaleteo da uzmem neki jefitni multifunkcionalni uredjaj.. sad sam definitivno odustao od toga.. e sad, ovi laserski su oko 80-90e kako vidim, a taj samsung 3400f fax, skener, kopir laserski nekih 115e... fax mi definitivno ne treba, ali skener bi nekad i dobro dosao... nije velika razlika u ceni, pa se ni ne isplati uzeti samo stampac.. bem li ga, sad opet ne znam sta da uzmem :D mozda bi mi najpametnije bilo uzeti e-book reader, a za stampanje otici u kopirnice.. ne bi ja imao puno nesto za stampanje, pogotov ako bih uzeo e-book reader, mada opet je papir papir, a od tehnike mi se povraca u poslednje vreme... jer sam pre svega hteo uzeti stampac zbog nekih tekstova i knjiga.. ubija me racunar u poslednje vreme totalno, pa bezim od njega kolko god moze, a imam dosta pdf-a koje sam hteo procitati...

btw, gde ima e-book readera da se uzme kod nas i kakve su cene?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno