I meni se isto to dešava.NiTro je napisao(la):Zoni, Ronnie ajde ako vam nije tesko da mi objasnite postupak instalacije ove teme i ikona koje sam nasao na linku za download iste (pastel icons). Ja sam uradio sve kao sto na sajtu pise (extractovao u C:\WINDOWS\Resources\Themes, fontove namestio) ali kada izaberem tu temu pojavi mi se poruka u attachmentu. Help
Meni ni to ne radi (pokrenem fajl Infini8RC1.msstyles i samo mi izbaci Apperance prozor i u njemu mogu da biram između Windows XP i Windows Classic styla)ZoNi je napisao(la):ne znam, ja koristim samo VS, nikada cele teme! sorry...
To nije signature, to je lista. Signature su tri linka!ZoNi je napisao(la):postao? pa, takav je vec dugo vremena... ali, evo, malo cu ga izmeniti... bolje?
nego, vidi ti malo tvoj signature
![]()
Pokreni ovaj select-ovani fajl!kole89 je napisao(la):I meni se isto to dešava.
Meni ni to ne radi (pokrenem fajl Infini8RC1.msstyles i samo mi izbaci Apperance prozor i u njemu mogu da biram između Windows XP i Windows Classic styla)
pa, cekaj malo... da li si stavio UX Theme Patch (ili StyleXP)? Ne moze bez toga!!!kole89 je napisao(la):Meni ni to ne radi (pokrenem fajl Infini8RC1.msstyles i samo mi izbaci Apperance prozor i u njemu mogu da biram između Windows XP i Windows Classic styla)
Nisam, ne stavljam ja te programe tipa StyleXP, WindowBlinds. Znači bez njih ne može.ZoNi je napisao(la):pa, cekaj malo... da li si stavio UX Theme Patch (ili StyleXP)? Ne moze bez toga!!!
link:
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707
NiTro je napisao(la):All done. Namesti osam i ikone ODLICNE su. Fala svima. Poz :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari