Šta je novo?

KOJI JE NAJBOLJI PROGRAM ZA PREBACIVANJE DVD-a U DIVX ?

dane26

Čuven
Učlanjen(a)
17.06.2003
Poena
604
KOJI JE NAJBOLJI PROGRAM ZA PREBACIVANJE FILMOVA SA DVD-A U DIVX,IMAM RIP IT ALL,ALI MI PRAVI NEKE PROBLEME.

DrDivX :mrgreen:

Sa all in one resenjem neces postici nista. Imas sva uputstva na www.doom9.net
Ako trazis neki program koji ce sam sve odraditi, onda to i nije rabota za tebe, prepusti je nekome iskusnijem...

Gordian knot, ali full od oko 8Mb.Isti se satoji od svih pomocnih programa da bi sa dvd-a napravio divx.Isti se sassoji od:
dvd2avi
nandub
virtualdub
Sretno.

I obavezno procitaj uputstva za Gknot na doom9
Ako ne procitas uputstva, neces se bas lako snaci...

Jos jedan glas za Gordian knot

dane26 je napisao(la):
KOJI JE NAJBOLJI PROGRAM ZA PREBACIVANJE FILMOVA SA DVD-A U DIVX,IMAM RIP IT ALL,ALI MI PRAVI NEKE PROBLEME.

Dane, sledeci put kad nesto pises, pisi malim slovima, velika slova podrazumevaju da se deres, a to nije pozeljno ovde...

ZAP je napisao(la):
DrDivX :mrgreen:

DrDivX mi pravi sledeci problem: kada treba da zavrsi prvi prolaz i krene u drugi (2pass) nastavlja da radi u prvom bez ikakvih izgleda da ce da zavrsi to sto radi, a u proceni vremena do kraja pise da nemoze da odredi vreme do kraja prvog prolaza, pa sam se zato malo razocarao u DrDivX koji je dosta zgodan za rad inace, samo...

Aargh je napisao(la):
...

DrDivX mi pravi sledeci problem: kada treba da zavrsi prvi prolaz i krene u drugi (2pass) nastavlja da radi u prvom bez ikakvih izgleda da ce da zavrsi to sto radi, a u proceni vremena do kraja pise da nemoze da odredi vreme do kraja prvog prolaza, pa sam se zato malo razocarao u DrDivX koji je dosta zgodan za rad inace, samo...

To sto napise da nemoze da vidi gde je kraj nema nikakve veze...
DrDivX ima problema sa veeelikim fajlovima a narocito ako ima promene rezolucije u video fajlu, spice, reklame itsl. Onda se zaglavi...

dejandj je napisao(la):
...

To sto napise da nemoze da vidi gde je kraj nema nikakve veze...
DrDivX ima problema sa veeelikim fajlovima a narocito ako ima promene rezolucije u video fajlu, spice, reklame itsl. Onda se zaglavi...

ne vidi kraj, a ako bi oba prolaza trebao da uradi za 10-15 min, jer fajl nije neke velicine, a ja ga ostavim da radi i prodje pola sata i jace a on i dalje prikazuje kako je na 99% 1. prolaza i obradio mnogo vise frejmova nego sto ih stvarno ima. Dali da ga ostavim da radi pa da jednog dana iskljucim kompjuter.

Dobar program i lep za oko je i XMPEG, lep interfejs, razumljiv, ali nece bath konverziju da radi, tj. odradi jedan mpeg i prijavi gresku i iskljuci se. Zna li neko kako se to prevazilazi?

Da li lood si ti? Prvo, AutoGK je besplatan program, a drugo, za takve izraze se dobije nesto lepo :)

Nazad
Vrh Dno