driver je napisao(la):Koliko puta treba da se ponovi, da subject sadrzi kompletno pitanje, a ne ono "koji je..." itd...
I treba da se izvinis. Na forumu imas gomilu beskorisnih poruka, tako da pracenje postaje cist gubitak vremena. Jedan nacin da ipak privuces nekoga da cita thread je da napises o cemu se radi. Ovako slaba vajda od pisanja, cak i ako ima nesto pametno da se procita, subject je prvi filter.luka.l je napisao(la):Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, izvinjavamo se apsolutno do imbecilnosti!!!!!!!!
Pa mislim da sve navedeno ( a da nije frontpageluka.l je napisao(la):Koji je program za pravljenje internet prezentacija lak za ucenje (ne frontpage) a jednostavan za upotrebu (ne frontpage), a i da ima relativno opsiran repertoar alata (ne frontpage)?!?!?!?!?!?!?!?Je li to mozda Dream weawer???
![]()
silvereye je napisao(la):moram da pitam, ali na koje bugove mislis u DW4. Jedini bug koji sam ja primetio je to sto ponenad umesto : stavi | u putanji linka. I to je to.
cile je napisao(la):Svi (pa i ja) koji rade sa DW4 su imali problem ovakav
: kada lepo definises svoj sajt u okviru sajt dela programa i recimo promenis neki fajl desi se da on izmeni putanje gotovo svih linkova... E sada ovo se desava kade je putanja document relative i odna stavi putanja file:\C:\ e kada to uploadujes nece da radi
a one koje su root relative njih ne dira...
A recimo u 3 sve to lepo radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari