Šta je novo?

Koji je dobar, a jednostavan............

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Koji je program za pravljenje internet prezentacija lak za ucenje (ne frontpage) a jednostavan za upotrebu (ne frontpage), a i da ima relativno opsiran repertoar alata (ne frontpage)?!?!?!?!?!?!?!?:( Je li to mozda Dream weawer??? :confused:

driver je napisao(la):
Koliko puta treba da se ponovi, da subject sadrzi kompletno pitanje, a ne ono "koji je..." itd...

Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, izvinjavamo se apsolutno do imbecilnosti!!!!!!!!

luka.l je napisao(la):
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, izvinjavamo se apsolutno do imbecilnosti!!!!!!!!
I treba da se izvinis. Na forumu imas gomilu beskorisnih poruka, tako da pracenje postaje cist gubitak vremena. Jedan nacin da ipak privuces nekoga da cita thread je da napises o cemu se radi. Ovako slaba vajda od pisanja, cak i ako ima nesto pametno da se procita, subject je prvi filter.

luka.l je napisao(la):
Koji je program za pravljenje internet prezentacija lak za ucenje (ne frontpage) a jednostavan za upotrebu (ne frontpage), a i da ima relativno opsiran repertoar alata (ne frontpage)?!?!?!?!?!?!?!?:( Je li to mozda Dream weawer??? :confused:
Pa mislim da sve navedeno ( a da nije frontpage :)) zadovoljava Dreamweaver 4

Definitivno Dreamweaver...
Mozda je on malo tezi za ucenje od fp, ali je neuporedivo bolji, i na stranice ne ubacuje kojekakvo djubre (tj. proizvoljno tagaove kao fp)... Mada ni DW nije toliko tezak, sve vazne funkcije su lako dostupne... Ono i iskustvo svih koji su recimo sa fp presli na dw govori u korist dw i stvarno ti toplo preporucujem njegovo koriscenje.

Btw. verzija 4 ima neke gadne probleme sa linkovima (ako radis ceo sajt)... pa je upotrebljiva za single html strane... dok 3 radi savrseno

moram da pitam, ali na koje bugove mislis u DW4. Jedini bug koji sam ja primetio je to sto ponenad umesto : stavi | u putanji linka. I to je to.

silvereye je napisao(la):
moram da pitam, ali na koje bugove mislis u DW4. Jedini bug koji sam ja primetio je to sto ponenad umesto : stavi | u putanji linka. I to je to.

Svi (pa i ja:)) koji rade sa DW4 su imali problem ovakav :) : kada lepo definises svoj sajt u okviru sajt dela programa i recimo promenis neki fajl desi se da on izmeni putanje gotovo svih linkova... E sada ovo se desava kade je putanja document relative i odna stavi putanja file:\\C:\ e kada to uploadujes nece da radi :) a one koje su root relative njih ne dira...
A recimo u 3 sve to lepo radi...

Zato ja i radim u FP-u...DW koristim samo za neke sitnice (recimo mouseover code, koji je mnogo optimizovaniji od FP-ovog)...
Problem je u tome shto je M$ takav kakav je, pa smo prinudjeni da koristimo sve njegove programe, jer su 'sluchajno' uvek sa najmanje problema...Pogotovo u ovom sluchaju kad te strane gleda vishe od pola sveta na IE....

cile je napisao(la):
Svi (pa i ja:)) koji rade sa DW4 su imali problem ovakav :) : kada lepo definises svoj sajt u okviru sajt dela programa i recimo promenis neki fajl desi se da on izmeni putanje gotovo svih linkova... E sada ovo se desava kade je putanja document relative i odna stavi putanja file:\C:\ e kada to uploadujes nece da radi :) a one koje su root relative njih ne dira...
A recimo u 3 sve to lepo radi...

De si Majstor Cile? Welcome Back!
Sto se tice DW, i sam sam, kao totalni HTML laik naucio par caka za nekoliko minuta , i cini mi se cak da je FP komplikovaniji - verovali ili ne...

Front Page za pochetnike a Dreamweaver za posle (ali ne brishi Front Page, u nekim sluchajevima moze biti mnogo korisniji :p ).

Vrh Dno