Tražio sam SE 2020 po KP-u i skuplji modeli koji su očuvani (kutija i sve šta ide u paketu, prvi vlasnik, domaća prodavnica... ali treba da se menja baterija) su bili preskupi (za te pare se doda par desetina evra za iP 11 koji ima night mode) a jeftiniji modeli su sa manama (naprslo staklo, ne radi ovo, ne radi ono, preprodavac sa mnogo pozitivnih i par negativnih koji je kupio za 50 evra pa prepravljao da bi to ličilo na nešto, ili oni sa dobrom cenom a 0 ocena i juče učlanjeni) i što sam više tražio bio sam dalje od odluke da kupim SE 2020, delimično i zbog slabašne baterije.
Da se razumemo, gledao sam nekoliko YT klipova i jeste SE 2020 bolji od osmice i kod kamere i kod snimanja i noviji je model i noviji je procesor itd. ali imam u adresaru one prodavce kod kojih sam već kupovao i kada se pojavila osmica, kontaktirao sam prodavca, juče poslao, jutros dobio, sve kako treba bez rizika tj. postoji samo rizik da se ošteti u transportu (plus pošalje iz 3uTools da nije ništa menjano što drugi ne dostavljaju).