Šta je novo?

Mobilni telefon Koji iPhone do 150 evra?

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
Koji mobilni telefon kupiti
D

Deleted member 30833

Guest
SE 2020 mana je baterija (čak i da zamenim za novu u ovlašćenom opet je slaba) ali se uklapa u cenu. Šta još gledati od iPhone-a a da nije preko 150 evra?

Poslednja izmena od urednika:
Dali normalne rade instagram/facebook?
Ipak je 2017god i 2gb ram.
8+ si trebao, solidno je bolji

Imao sam 6s pa 6 pa sad 8 :) Nisu meni bitne performanse jer na MacBook Pro-u imam sve instalirano (Viber, Telegram...) i pošto dosta pišem, lakše mi je da se dopisujem preko fizičke tastature, na mobilnom samo najosnovnije ali mi je bitno da nije Android zbog sinhronizacije. Generalno izbegavam duže korišćenje mobilnog. Po neki poziv i poruka, beleške, kalendar i sl.

Tražio sam SE 2020 po KP-u i skuplji modeli koji su očuvani (kutija i sve šta ide u paketu, prvi vlasnik, domaća prodavnica... ali treba da se menja baterija) su bili preskupi (za te pare se doda par desetina evra za iP 11 koji ima night mode) a jeftiniji modeli su sa manama (naprslo staklo, ne radi ovo, ne radi ono, preprodavac sa mnogo pozitivnih i par negativnih koji je kupio za 50 evra pa prepravljao da bi to ličilo na nešto, ili oni sa dobrom cenom a 0 ocena i juče učlanjeni) i što sam više tražio bio sam dalje od odluke da kupim SE 2020, delimično i zbog slabašne baterije.

Da se razumemo, gledao sam nekoliko YT klipova i jeste SE 2020 bolji od osmice i kod kamere i kod snimanja i noviji je model i noviji je procesor itd. ali imam u adresaru one prodavce kod kojih sam već kupovao i kada se pojavila osmica, kontaktirao sam prodavca, juče poslao, jutros dobio, sve kako treba bez rizika tj. postoji samo rizik da se ošteti u transportu (plus pošalje iz 3uTools da nije ništa menjano što drugi ne dostavljaju).

Nazad
Vrh Dno