Šta je novo?

Koji internet uzeti u Nemackoj?

Shrapnel

Cenjen
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poena
159
Planiram uskoro da idem preko grane, tacnije u Nemacku kod bakute i naravno planiram da uvedem neki internet.
Sta biste mi preporucili da uzmem? Na net bih uglavno povezivao laptop, tablet, smartfon.

Onaj koji ima tamo u ponudi. I nemoj da se zeznes i skidas pirateriju sa javnih trackera bez enkripcije da ti ne bi stigla kazna za povredu autorskih prava kao što je stigla mom drugaru - skinuo čovek Fury i posle nedelju dana ga sačekao koverat sa uplatnicom od oko 700 €.

Uuu, hvala na upozorenju. :zgran: Za jednu od tih stvari bi mi i sluzio s vremena na vreme, da skinem neki film, igru... :d
Tacno bih odmah leteo kuci sa sve tom kovertom... :d

Za te stvari se uplati VPN, koji placaju izgleda svim tim "tuzbama" da ih ne cimaju :)

U kom si delu Nemacke, idi na neki Expat forum (zbog engleskog), i vidi koji provider tako radi kako treba. Nije Nemacka nesto sa puno rupa i problema, ali ipak cistina kao neke zemlje, pa je bolje da vidis sta u tom delu radi najbolje.
I ako nameravas da prilicno koristis net, nije isto kao da nameravas da imas stabilan net.

Pa sto se tice koriscenja, nece biti tako intenzivno kao ovde (po ceo dan :D) ali uvece kad se vratim sa rmbacenja hocu malo da se opustim uz net, pored surfinga da skinem neku pesmu, video klip sa YT-a ili film sa BitTorenta ili da odigram neku od igara koje sam skinuo sa Origina/Steam-a.
Net cu da koristim samo ja u stanu, osim laptopa bice mi povezan i smartfon. Na jugu Nemacke, nekoliko kilometara od Hokenhajma (ujutru me probude zvuci F1):-devil-:.

Mene zanima koji mobilni net uzeti ? Tj karticu za mobilni da bih imao (po mogucstvu) flat internet itd :) svaki savet je dobrodosao

Nema u nemackoj flat neta, bar ne na prepaid. Prosle godine je najbolji bio blauworld kada sam istrazivao za sebe posto sam ziveo tamo 3m. Sasvim dobra pokrivenost signalom, a jedini su davali 5gb flat (i to po ceni kod kojih je kod ostalih bilo 3gb).

Nema u nemackoj flat neta, bar ne na prepaid. Prosle godine je najbolji bio blauworld kada sam istrazivao za sebe posto sam ziveo tamo 3m. Sasvim dobra pokrivenost signalom, a jedini su davali 5gb flat (i to po ceni kod kojih je kod ostalih bilo 3gb).

Toga sam se i plasio ... znaci nista robija ...

Nazad
Vrh Dno