Šta je novo?

Kućna multimedija Koji HDMI za PC/TV?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

el_patron

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 + Arctic Freezer 34 eSports
Matična ploča
MSI Tomahawk MAX
RAM
Kingston Fury Beast RGB 2x16GB
GPU
Sapphire 6650XT Nitro+
Storage
Kingston A2000/Transcend 230s/HDD 500GB
Zvuk
Microlab M660BT + Razer BlackShark V2 HyperSpeed
PSU
Asus Rog Strix Gold 750w
Kućište
Be Quiet Pure Base 500FX
Monitor
BenQ Mobiuz EX2710S
Miš & tastatura
Razer Deathadder v3 Pro+ HyperX Alloy Origins Red Linear
Mobilni telefon
iPhone 13 mini 128gb
Pametni uređaji
Xiaomi 3C, Xiaomi S20+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kao sto naslov kaze, koji HDMI kabl uzeti da se poveze sa PC? Ici ce na LG C2 najverovatnije, gledace se sadrzaji u 4k i igrati poneka igra? Znam da ima razlike izmedju kablova, medjutim ne znam koje su. I kako uopste da znam koji je dobar kabl?

Kao sto naslov kaze, koji HDMI kabl uzeti da se poveze sa PC? Ici ce na LG C2 najverovatnije, gledace se sadrzaji u 4k i igrati poneka igra? Znam da ima razlike izmedju kablova, medjutim ne znam koje su. I kako uopste da znam koji je dobar kabl?
Koja je razdaljina od PC-a do LG C2?
Sve preko 3m bilo bi poželjno da uzmeš HDMI optički kabl!

Poslednja izmena:
Trebace sigurno 5m, mozda i 10… Fora je sto ce kabl ici kroz zid, jer sad sve kopaju pa ne znam sta ciniti ukoliko kabl posle nekog vremena crkne. Isto tako me brine lag na 10m kabla

Trebace sigurno 5m, mozda i 10… Fora je sto ce kabl ici kroz zid, jer sad sve kopaju pa ne znam sta ciniti ukoliko kabl posle nekog vremena crkne. Isto tako me brine lag na 10m kabla
Onda svakako idi samo na optički HDMI kabl!
Postavio sam gore link sa Alija pa malo sam uporedi i odaberi ima dosta optičkih HDMI kablova, ali u principu optika je optika i onaj link što sam postavio i ja sam taj kabl poručio od njih i čekam da stigne.
Drugar ga ima već dva meseca i kaže da je OK.

HDMI 2.1 optički

Ima li razlika stvarno u slicu na tom 2.1 hdmi kablu, kupio sma skoro 58 incha Hisense, pa me interewsuje zbog povezivanja sa PCem, imam Radeon RX570 grafu , ima li smisla uzimati taj hdmi preko aliexpresa ili ne ?

Nazad
Vrh Dno