Šta je novo?

Koji HDD

mackOpolo

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2005
Poena
320
Kao sto se vidi iz prilozenog (moj komp) Hdd nije menjan nezna se koliko dugo pa je vreme da se uzme nesto vece. Sta predlazete kojeg proizvodjaca uzeti i odnoz cene i kapaciteta. Da li uzeti 160gb ili 250gb toliko bih para mogao da izdvojim. Hvala.

I moj predlog je seagate 320GB, nije mnogo velika razlika u ceni. Poseti babu ili neku rodbinu i pokupi harac i uzmi 320cu. Sam si rekao da nisi menjao hdd ko zna od kada tako da ce ti i ovaj trajati ko zna do kada.

Taj HDD sam uzeo u razmatranje ali me interesuje jos jedna stvar: Kolika je buka koju stvara taj hdd posto ovaj maxtor krklja kao lud. I jos jedna stvar me zanima: Da li je moguce razdeliti hdd u odnosu 40gb za sistem i resto za datu a da Win ne pravi probleme tj. da vidi kompletnu velicinu preostalih gb ili moram vise particija da pravim. (To prvenstveno mislim kada na prazan disk odradim particionisanje i formatiranje.

Poslednja izmena:
Taj HDD bi trebalo da stvara buku od 2.8dB, tj. skoro da je potpuno besuman. Ja imam Maxtor( koji je u stvari Seagate) od 80gb, kupljen u februaru i mogu ti reci da je extremno tih. Naravno, mozes za C: da odvojis 40gb, a winxpsp2 ce normalno videti celu particiju D:.

Poslednja izmena:
Vrh Dno