Šta je novo?

Koji HDD?

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Koji HDD covek da kupi u ovo vreme? Taman se covek opredeli za marku kad... Maxtor je do skora vazio (barem sam ja tako cuo) da je OK, medjutim evo u zadnjih mesec dana crkavaju sve jedan za drugim... Sta covek da uzme do 40 GB, a da lisi sebe nerviranja?

najmanje 5 treadova je korisceno ovde da bi se ljudi svadjali koji je disk bolji :)

E sto volim kad masa pocne tako da se tripuje hehe...
Maxtor da crkne... hehe cini mi se da cu sad da bacim komp kroz prozor... :) moram da prestanem da citam forume... prolupacu hehe :D

Ej bre,

mrtav sam ozbiljan! Znam par ljudi kojima je u poslednjih mesec i malo vise dana riknuo Maxtor i svi diskovi su bili relativno noviji ( ne stariji od 4 meseca). Izgleda da je citava jedna serija "bagovita"...

nIce Cream je napisao(la):
E sto volim kad masa pocne tako da se tripuje hehe...
Maxtor da crkne... hehe cini mi se da cu sad da bacim komp kroz prozor... :) moram da prestanem da citam forume... prolupacu hehe :D
e batice moj, ti ocito veze nemas o hardveru kad tako pricas

Sad cu ja mnogo ispasti pametan, ali hajde, kad nece niko drugi :D

Ako vam u Srbiji Maxtor cini 80% prodatih diskova, zar nije normalno da cete cuti kako oni najvise crkavaju, a recimo Fujitsu ili Samsung (kojih ima u tragovima) se i ne cuju ?

silverglider je napisao(la):
Sad cu ja mnogo ispasti pametan, ali hajde, kad nece niko drugi :D

Ako vam u Srbiji Maxtor cini 80% prodatih diskova, zar nije normalno da cete cuti kako oni najvise crkavaju, a recimo Fujitsu ili Samsung (kojih ima u tragovima) se i ne cuju ?

Eto ti Miroslave :D
Ne moras odma da sputavas druge i da se pravis pametan... :D

Pa koliko mi se cini jedini se ti ovde pravis pametan! Dobio si komp pre dva, tri meseca i sad si odjednom ekspert pa mozes da se podsmevas svakome... Bolje bi ti bilo da jos malo ucis kao sav normalan svet, NIJE TESKO BITI FIN :D

A sto se tice toga da je Maxtor najprodavaniji to je zato sto je vazio za relativno dobar izbor cena/kvalitet (bar se kod nas u Srbiji tice gde je svaki Euro manje ili vise mnogo bitna stvar). Ako rikne par komada to nije problem i jednostavno moze da se pripise onom "koji sam ja baksuz"... Medjutim kad pocnu da crkavaju jedan za drugim onda je to drugi problem. Verovatno je dosla neka losija serija, sto sam cuo i od par dilera, koja je dosada rasprodata baksuznim pojedincima...

1) bavim se racunarima 7 godina...
2) imam 16 godina...

P.S.
Kupio sam (tj. moj tata ) pre 3 meseca 12 komada MAXTOR 80GB 7200rpm ata 133...
Svi rade super!
cheers

ja znam samo za jedan kmodel koji radi ok, a prijatelji su ih uzimali ko alvu

pa ti reci ko se pravi pametan, sto meni nije cilj, jer ja znam za sebe pouzdano da sam glup. ja bar priznajem, ostali se foliraju

Miroslav je napisao(la):

pa ti reci ko se pravi pametan, sto meni nije cilj, jer ja znam za sebe pouzdano da sam glup. ja bar priznajem, ostali se foliraju

Ja ne mogu da poverujem sta si napisao! I jos da imamo onaj "zgranuti" smajli tacno bi znao kako se osecam :)

Amon_Ra je napisao(la):
Ja ne mogu da poverujem sta si napisao! I jos da imamo onaj "zgranuti" smajli tacno bi znao kako se osecam :)
zasto si zgranut? sto ne volim maxtora ili sto priznajem da sam glup? :p

Pa valjda je choveku chudno shto pljujesh po Maxtoru...gde li je onaj zgranuti smajli??:p

Rambo

Miroslav je napisao(la):

U jedom interview-u, Rambo Amadeus je rekao :

U svom zivotu komuniciram sa mnogo ljudi. Upoznajem se sa njima i razgovaram. Do svoje 25. godine sam se chudio kako to da nikako da sretnem choveka koji je pametniji od mene.
Jednog dana sam shvatio u chemu je stvar.
Ljudi koji su pametni, ne namecu se i ne eksponiraju mnogo. Sretao sam i upoznavao i njih, ali nisam primecivao da su pametniji od mene, jer sam GLUP.

Pozdrav Miroslavu, choveku koji se trudi da bude bolji.

:wave;

Re: Rambo

notax je napisao(la):
U jedom interview-u, Rambo Amadeus je rekao :

U svom zivotu komuniciram sa mnogo ljudi. Upoznajem se sa njima i razgovaram. Do svoje 25. godine sam se chudio kako to da nikako da sretnem choveka koji je pametniji od mene.
Jednog dana sam shvatio u chemu je stvar.
Ljudi koji su pametni, ne namecu se i ne eksponiraju mnogo. Sretao sam i upoznavao i njih, ali nisam primecivao da su pametniji od mene, jer sam GLUP.

Pozdrav Miroslavu, choveku koji se trudi da bude bolji.

:wave;
znas kako notax, kada gazes da si glup, ne mozes nikog da izneveris. mozes samo da budes bolji.

recimo kao u futbalu, tim sa 20. pozicije ako izgubi od tima sa 1. pozicije niko im nece zameriti, ali ako ih pobede... :)

Vrh Dno