sta si iskopao kad je seagate ispao tolko bolji?Broz je napisao(la):pazi, ja sam prekopavao nedavno oko diskova i izmedju ta dva razmisljanja nema - seagate! apsolutno.
PS nemoj da se opterecujes velicinom kesha
Ja imam maxtor od 200 giga i nije buchan ali se vishe chuje od seagate.Planiram za neki dan kupovinu seagate 300 giga jer radim video obradu i capture sirovih materijala pa mi treba.U svakom sluchaju har disk je kod drugara bio sve buchniji i buchniji i na kraju crkao.Maxtor radi malo buchnije ali panika treba da nastane kada promeni zvuk i postane buchniji,da ne kazem kada pochne da tandrche.Nekada ova situacija dovede do zablude ukoliko hd ne nalegne lepo u kucistu pa prenosi vibracije.Odlično radi Maxtor 250. Ne greje se značajno, vrlo je tih, ali je zato brz!
DARK SIDE je napisao(la):Ja imam maxtor od 200 giga i nije buchan ali se vishe chuje od seagate.Planiram za neki dan kupovinu seagate 300 giga jer radim video obradu i capture sirovih materijala pa mi treba.
izvinjavam se:napravio sam greshku...kupujem maxtor od 300 giga,,,***.mislim jedno a pishem drugo..pisao sam i o jednom i o drugom pa sam mahinalno permutovao...prvenstveno jer jeste za velike fajlove izuzetan...radi se o maxtor diamondmax10 seriji,chak tishi od seagate,sa manje vibracija,vishe kesha,brzi dosta i povoljan s cenom...mogu ga otprilike naci i ispod 150 eu...normalno dilerski preko ortaka....Pa zar za video capture i raw obradu postoji nesto sem maxtora?
Ufffffffff///necu ni da gledam.Mogu samo da se sekiramInace izasli su novi maxtor DM 11 kao i novi Seagate cuda .9, ovih dana ce osvanuti testovi pa da vidimo kako sada stvari stoje. Mozda se nesto promenilo.
Zar Segate ne daje 5 godina garancije?jorgovan je napisao(la):Ja imam 2x300gb Seagate i jako za zadovoljan. Brzi su, tihi, ne greju se. 3god garancija. Da cuknem u drvo... Za nove Maxtore ne znam kakvi su...
BozicBata je napisao(la):Zar Segate ne daje 5 godina garancije?![]()
Zavisi od kog uvoznika je HDD uzet. Od uvoznika koji ima direktni uvoz i zastupa Maxtorove uslove garancije treba uzeti robu iako je neznatno skuplja od uvezenih HDDova sa slobodnog trzista koji su nesto jeftiniji, jer se krace mlate sa garancijama. Inace rec je o istom kvalitetu robe.ivica je napisao(la):Ma kakva je to garancija na Maxtor od 3 god. Da, platish ga skuplje al' da li je stvarno kvalitetniji pa da ima garanciju od 3 god. Zapitajte se to kad ga skoro svi prodaju sa jednom god. garancije.
neki prodaju i seagate sa 1 godinom garancijeivica je napisao(la):Ma kakva je to garancija na Maxtor od 3 god. Da, platish ga skuplje al' da li je stvarno kvalitetniji pa da ima garanciju od 3 god. Zapitajte se to kad ga skoro svi prodaju sa jednom god. garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari