Šta je novo?

Koji Gamepad za PES?

Mikec

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2012
Poena
225
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 7500F | Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asrock B650M-HDV/M.2
RAM
2x16GB G.SKILL Flare X5 6000MHz CL32 (AMD EXPO)
GPU
XFX RX 5700 XT Thicc III Ultra
Storage
PNY XLR8 CS3030 1TB NVME
Zvuk
7Hz x Crinacle Salnotes Zero:2
PSU
Corsair 750W
Kućište
MS Industrial
Monitor
Xiaomi 34” UW
Miš & tastatura
Razer Basilisk X Hyperspeed | Kingston Alloy Origins Core
Laptop
Macbook M3 Pro 14"
Mobilni telefon
Apple iPhone 16 Pro
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav društvo. Da li neko ima iskustva sa gamepad-ima iliti džojsticima? Koje izbegavati a koje preporučujete?
Ne treba mi ništa specijalno niti skupo, a cenovni rang nisam ni odradio. Koristio bi ga za PES i eventualno još neke igre.

Xbox 360 ili Xbox One, u zavisnosti koliko ti budzet dozvoljava.

Ukoliko imas manji budzet imas GameSir G3s. Kinez ali nisam drzao bolji dzojstik u ruci, odgovara mi bolje nego od PS cetvorke. Bolje dati 30$ nego da dajes 10$ na nekoliko meseci za neke shit dzojstike.

Narucio sam juce pomenuti dzojstik iz winwina, outlet varijanta, tacna oznaka: Speedlink Xeox Pro
Malo je reci da sam odusevljen u prvi mah. Materijal od kog je napravljen je veoma prijatan, dugmici i triggeri kvalitetni, analozi precizni sa nesto vecom mrtvom zonom ali dobro. One strelice nisu narocitog kvaliteta ali ni ne koristim ih toliko. Sve u svemu za 10e nisam mogao bolje proci uz garanciju od godinu dana. Videcemo koliko ce da potraje, a napisacu i utiske posle nekog vremena koriscenja. Hvala obojici na sugestijama.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Xbox One kontroler ti je odlican za sve igre, kao i PS4 kontroler. Za oba imas usb adapter da mozes bezicno da ih koristis, ali njega moras naknadno da kupis.

Ja koliko sam shvatio svaki taj xbox one moze da radi zicno ili bezicno dok je kod 360 modela bilo ili ovako ili onako?!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Moze svaki kao i PS4 uz micro usb kabal, a sa ovim wifi dodatkom mozes bezicno i nije tako skup, cak ima da se kupi na KP u paketu sa dzojstikom sto je super. 360 moze ovako ili onako koliko se secam, ali xbox one je bolji, tako da nema potrebe uzimati stariju verziju osim ako bas zelis i imas povoljno..

Ja sam imao u planu da uzmem xOne sa wifi dodatkom ali sada je i Sony izbacio svoj wifi usb dodatak za pc zbog PS now sto su uveli tako da moze i PS3/4 dzojstik wifi da roka na kompu bez onih dodatnih podesavanja i cimanja, tako da sam u nedoumici, oba su veoma kvalitetna i super su, tako da cu videti. :D

Kontaktirao sam neke prodavce na kp i svi su rekli da su ti zicani gamepadovi(novi) od 25-30e kopije. Garancije variraju od 30 dana do 6 meseci. Kod jednog prodavca je oridjinal(navodno) 35e i garancija je godinu dana. U nekoj radnji u NS, oridjinal(zicani) je 4.5k i garancija 2g.

Odličan je, za to ga i koristim - pes fifa i nba :) nema greške.
Bolje to uzeti nego djubre (kopije) sa kp za slične pare.

Vidim ima xbox wireless za 5500 kod nas, nije ni to loše ako budžet dozvoljava.

Poslednja izmena:
Ne bih bas toliko da bacim, i ovih 30e bi bilo puna kapa, jer ja odigram u nekoliko dana utakmicu-dve i to je to. A i stedi se za rx470/gtx1050.:D
Kakva je preciznosta stick-ova i dpad-a kod F310?

precizni su, koristim dpad za kretanje, lepo leži u rukama, prijatan džojstik, dosta bolji nego oni za 1000-1500 din, ogromna je razlika. pa to je to, bolje uzeti original za 30e nego kopiju za iste pare...

Ovi xbox imaju prednost, po mom mišljenju, to što su zamenjena mesta krstiću i pečurci.

U mnogo igara, pa čak i u PES-u, znači da imaš više od 8 smerova a meni je barem nezgodno držati palac primarno dole na na analog-u.

Vrh Dno