Sve legit ja uzeo pre 2 godine kao nov! I da danas radi ko sat, just google emGde to? Link?
Nema šanse da je oriđiđi za te pare...
Xbox ili DS4, ja više volim DS4 i simetrične analoge.Da li može neka preporuka za džojstik. Treba mi za MK 11 za PC. Potrebno je da:
- da ga Win 10 odmah prepozna
- ima vibraciju
- nije bitno da li je bežični ili ima kabal
- bitno mi je da je kvalitno napravljen
Čitao sam da su Xbox džojstici dobri, ali sam se izgubio oko modela, i gde je najbolje kupiti. Ne umem da prepoznam original. Mogao bi da dođe u obzir i polovan po dobroj ceni, a i Mađari mogu da rade. Ovo za Xbox sam naveo samo kao primer. Može i nešto drugo.
Bro, plz...Xbox dzojstik na Windowsu radi kako bi neko ocekivao da dzojstik radi u 2022 godini. Out of the box sve funkcionise, bez dodatnih programa i peripetija, u igrama se kontrole vide kako treba. Koristio sam Xbox One dzojstike za PC, imao sam i PS4 Pro, ne mogu da kazem da mi je jedan dzojstik bolji od drugog, tako da mislim da nema razloga ici na DS4 za Windows.
P.S. ako se budeš rešio da uzmeš DS4 uzmi verziju 2 (V2) puno je izdržljivija i bolja od V1. Imaš na netu kako po oznaci prepoznati koja je koja.
Hoce li se u igricama dugmici prikazivati kao Xbox dugmici ili kao PS4 dugmici, nakon tog programa?Bro, plz...
Ovaj program/driver sve rešava, DS4 na win radi savršeno, bez ikakvih problema već godinama.
Zato sam mu i napisao da pogleda prvo koji tip džojstika mu više odgovara i sa aspekta udobnosti i sa aspekta praktične upotrebe (jer nisu isti), pa da odluči, jer je softverski sve ispeglano već godinama.
Ne resava. Mozes za prvu pomoc ali je pacenje na duze staze. Imam PS kontrolere od verzije 1 do 5, kao i custom PS Nacon i svi su imali problem u odredjenim igrama. U nekima super radi dok u nekima nikako.Bro, plz...
Ovaj program/driver sve rešava, DS4 na win radi savršeno, bez ikakvih problema već godinama.
Zato sam mu i napisao da pogleda prvo koji tip džojstika mu više odgovara i sa aspekta udobnosti i sa aspekta praktične upotrebe (jer nisu isti), pa da odluči, jer je softverski sve ispeglano već godinama.
Uzeh ovaj na amazonu jer ga nahvalise i stvarno, realno gledano za 20+€ je super jer su kontrole precizne. Ali osecaj kada ga drzis... Ne mere jeftino i sve dobro![]()
Ironično ali mk11 za koji čovek traži kontroler xbox bežični ne radi out of the box (jedina igra na koji sam naišao). Rešenje je prosto, treba jedan red da se edituje u config.ini ali eto da kažem 😇😉Xbox dzojstik na Windowsu radi kako bi neko ocekivao da dzojstik radi u 2022 godini. Out of the box sve funkcionise, bez dodatnih programa i peripetija, u igrama se kontrole vide kako treba. Koristio sam Xbox One dzojstike za PC, imao sam i PS4 Pro, ne mogu da kazem da mi je jedan dzojstik bolji od drugog, tako da mislim da nema razloga ici na DS4 za Windows.
Pikao sam MK11 na PC-ju, ne secam se da li sa Xbox One dzojsticima ili sa nekim generickim koji podrzavaju XInput (Windows ih vidi kao Xbox dzojstike) i radilo je sve kako treba.Ironično ali mk11 za koji čovek traži kontroler xbox bežični ne radi out of the box (jedina igra na koji sam naišao). Rešenje je prosto, treba jedan red da se edituje u config.ini ali eto da kažem 😇😉
Xbox one s podržava i usb i btTrebala bi mi pomoć oko izbora gamepada. Prvobitna ideja je bila da uzmem neki koji se povezuje preko USB kabla jer bi mi to značilo zbog Tello drona, (bolji kvalitet snimka i manje smetnji ako je gamepad povezan na telefon preko kabla umesto BT) npr Redragon Saturn G807. U međuvremenu sam uzeo Fire TV stick pa bih da ubacim Retroarch, ali mi onda za povezivanje na Stick treba BT.
Mislim da sam ranije viđao gamepadove koji mogu da se povežu i preko USBa i preko BT, ali sada ne mogu da nađem ni jedan. Da li neko od vas ima neki predlog ili mi je možda najjednostavnije da uzmem 2 različita gamepada?
Hvala puno na odgovoru. Na žalost nisam baš planirao da dam toliko paraXbox one s podržava i usb i bt
Druže lepo su pisali ljudi, da si čitao sad ne bi morao dva džojpeda kupovati...Na kraju sam uzeo Redragon Saturn G807. Game pad je ok, ali naravno ne radi na androidu... Na Redragon sajtu piše da podržava, kao kod nekih prodavaca kod nas dok na G******n sajtu to ne piše. Nemam ideju što imaju proizvod istog imena, a različite specifikacije.
Tako da će najverovatnije da padne neki od ovih polovnih XBox one.