Šta je novo?

Periferni uređaji Koji gamepad uzeti?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

TestW

Zapažen
Učlanjen(a)
30.07.2021
Poena
22
Pozdrav.
Odlučio sam da kupim neki gamepad do 30-ak evra pa me zanima koji uzeti, a da je dobar?

Najbitnije mi je da je analog odličan i da mogu FPS igre da se igraju.
Xbox one controller mi izgleda odlično ali je preskup (original), a ne znam kakvi su proizvođači kao PDP npr?

Da li se više isplati uzeti polovan original ili novu kopiju i da li neko ima iskustva sa onim prodavcima sa KP koji prodaju dosta vrsta gamepadova (original-polovnih) za 30-35e.

To bi mi bilo ekstra ako je to sa KP legit i ako su stvarno originalni, popravljeni i kao novi.

Pozdrav.
Odlučio sam da kupim neki gamepad do 30-ak evra pa me zanima koji uzeti, a da je dobar?

Najbitnije mi je da je analog odličan i da mogu FPS igre da se igraju.
Xbox one controller mi izgleda odlično ali je preskup (original), a ne znam kakvi su proizvođači kao PDP npr?

Da li se više isplati uzeti polovan original ili novu kopiju i da li neko ima iskustva sa onim prodavcima sa KP koji prodaju dosta vrsta gamepadova (original-polovnih) za 30-35e.

To bi mi bilo ekstra ako je to sa KP legit i ako su stvarno originalni, popravljeni i kao novi.
Ne bih ti preporucio zicane kontrolere, jednostavno nisu dovoljno prakticni a mislim da su DPD u tom cenovnom rangu svi sa kablom.

Ja sam uzeo redragon g808 jer sam video da su ga vec hvalili ovde na forumu - i zadovoljan sam, dolazi sa 5 godina garancije i prilicno je ok kontroler. doduse on ima PS raspored stickova pa ne znam da li ti to odgovara. Cena mu je oko 25 evra van popusta.

Druga solidna opcija je da zapravo narucis neki sa ali-ja, ima ih tamo dosta koji su dobri, moj burazer je kupio neka dva razlicita da igra sa klincem, sa oba su zadovoljni.

+1 za harrow, za te pare odličan dzojstik za sada dva komada imam

I dalje ja mislim da se ništa nije pojavilo pored harrow-a da je dobro i jeftinije.

Imam ovaj Harrow G808, a imam i DataFrog sa aliexpresa. Igram ponekad Asphalt, free vožnju sa microsoft storea i mogu da ti kažem da je DataFrog u svakom smislu bolji od Harrowa. Ne znači da je Harrow loš, ali mi je onaj mnogo bolji i ima bolju vibraciju. Platio sam ga 9,99$.

Ako mora kod nas, uzmi Harrow, nećeš zažaliti.

Jeste,al baš gledam..ne ginu mi ove kopije verovatno..jer sam planirao do 40e max za 2 komada.Neznam dal to vredi ičemu?
Neće se igrati ništa osim fudbala,a da bude jasnije na čemu se dosad igralo je oni kinezi od 400 din...al dzabe kad igra kako on hoće,a ne ti.

Imam ovaj Harrow G808, a imam i DataFrog sa aliexpresa. Igram ponekad Asphalt, free vožnju sa microsoft storea i mogu da ti kažem da je DataFrog u svakom smislu bolji od Harrowa. Ne znači da je Harrow loš, ali mi je onaj mnogo bolji i ima bolju vibraciju. Platio sam ga 9,99$.

Ako mora kod nas, uzmi Harrow, nećeš zažaliti.
Ostavi link za taj DataFrog

Znaci 1000 dinara skuplji harrow plus garancija da li 3 ili 5 godina kod redragona...

Za 1000 dinara i da rizikuje sa datafrog, ovako ipak bi išao na harrow.

Može savet kako povezati PS4 kontroler sa pc? Imam jedan u ekstra stanju ali nisam našao rešenje kako da ga povežem 😒
Direkt kablom, windows ga prepoznaje automatski, kao i steam i jos gomila drugih softvera. Ako neki specifican nece, onda instaliras ds4windows i tu imas punu podrsku za sta god ti padne na pamet.
Mozes i preko bluetootha, sve isto vazi kao i za zicnu vezu.

Direkt kablom, windows ga prepoznaje automatski, kao i steam i jos gomila drugih softvera. Ako neki specifican nece, onda instaliras ds4windows i tu imas punu podrsku za sta god ti padne na pamet.
Mozes i preko bluetootha, sve isto vazi kao i za zicnu vezu.
Hvala lepo, ovo preko kabla me za sad interesuje pošto još nisam nabavio BT uređaj a planiram uskoro.

Nazad
Vrh Dno