Šta je novo?

Koji gamepad do 50 evra?

Dejan_xy

Slavan
Učlanjen(a)
21.12.2005
Poena
319
Koji gamepad bih mogao da nadjem a da nije preko 50 evra? Prvenstveno mislim na gamepad-e koji izgledaju kao PS (4 tastera sa desne strane, 4 iza, i 2 analoga). Dosad sam imao Logitech-ov DualAction i jako sam se razocharao. Od starta sam imao probleme sa kalibracijom da bi posle par meseci gamepad skroz otishao...

Neshto sam gledao Saitek-ove proizvode i chini mi se da su dobri...?

Original Sony PS2 joypad + usb adapter! dobitna kombinacija.

Pricalo se o tome ,idi na search.

Vazi, hvala!

edit: Evo sad sam pogledao, i jeste da su prichali ali niko ne zna gde ima da se kupi :( Par likova su sami napravili, a jedan je dobio iz Cheshke, ali niko ne spominje da ovde negde ima da se kupi...

Poslednja izmena:
Hm, moze malo vishe podataka?

Da li i koliko dugo ga koristish? Da li i on ima problema sa kalibracijom? Oce i on pobrljaviti posle par meseci kao dualaction? :)

edit: Evo nashao sam na netu adapter za ps gamepad...Koshta 9 dolara :)

Poslednja izmena:
Pa neznam sta da ti kazem ali to je vrh ponude Logitech-a za Pc.Imas garanciju dve godine tako da i ako pobrljavi mozes da ga reklamiras.

btw ja imam obican Rumblepad2(sa kablom) i prezadovoljan sam(takodje 2 god. garancije). On je u maloprodaji negde oko 35e tako da ako ti ne smeta cable ...

Poslednja izmena:
Samo jedan je original a ovi logitechovi po meni imaju dosta losije strelice dok je analogni stick ok(mozda i previse responsivan po meni),medjutim logitech model ima lepu gumenu podlogu i tezinu tako da zaista lepo lezi u ruci,ali ja da se pitam najverovatnije bih ipak uzeo sony+adapter,za pes npr. jednostavno nema bolje...a adapter bi trebalo da imas u bilo kojoj radnji koja se bavi prodajom playstation opreme.

@Dejan_xy, u vezi tvog pitanja oko usb adaptera, evo posta kopiranog sa podforuma games, sa teme PES5:)

Jah je napisao(la):
Taj adapter može da se kupi kod kineza u starom tr. centru, blok 70. Radnja je na spratu i gleda prema J.Gagarina. Ja sam ga skoro uzeo za 400 din, i perfektno radi. Prima 2 PS joypada, i dobijaju se drajveri sa njime. Radi sve, pa čak i vibracija. Kad kinezi oprave...
Jedino sto ne bih preporucio je kupovina kopije joypada (800din), jer su tasteri previše neosetljivi. Dakle, samo 'original', koji je oko 1500din.

urospo je napisao(la):
@Dejan_xy, u vezi tvog pitanja oko usb adaptera, evo posta kopiranog sa podforuma games, sa teme PES5:)

Hvala ali zaboravio sam da napishem da sam nashao i adapter i sony-jev dzojpad...Sve zajedno me je izashlo 30 eura! (20e joy i 10 adapter)

Hvala svima za predloge, a sad da se vratim pes-u :)

Dejan_xy je napisao(la):
Hvala ali zaboravio sam da napishem da sam nashao i adapter i sony-jev dzojpad...Sve zajedno me je izashlo 30 eura! (20e joy i 10 adapter)

Hvala svima za predloge, a sad da se vratim pes-u :)

Ok, super, i ja sam toliko platio adapter, posto ga nisam nasao na onom mestu.

Nego, gde de si nasao sony-jev dzojpad za 20 e??? Jel original...***, moram da pitam :D
Ja gde god sam pitao nema ispod 25 e...

urospo je napisao(la):
Ok, super, i ja sam toliko platio adapter, posto ga nisam nasao na onom mestu.

Nego, gde de si nasao sony-jev dzojpad za 20 e??? Jel original...***, moram da pitam :D
Ja gde god sam pitao nema ispod 25 e...

@Dejan_xy

Cekamo brzi odgovor!!! ;)

Imaš adaptere i u Platoovom music store-u kod česme u Knez Mihajlovoj. Tamo je 640 din. a dobiješ i fiskalni račun. Najbolja kombinacija PS2 joy i USB adapter (vidi ispod crte) ;)

Dejan_xy je napisao(la):
E a gde bih mogao da nadjem taj usb adapter? To kad bih nashao bio bih najsrecniji :)
imas to kod kineza u YBC-u tacno preko puta Kineske ambasade na spratu
sljaka odlicno evo ja przim W8 i PES5 preko toga i SONY gamepad
radi i analogija

Nazad
Vrh Dno