Šta je novo?

Koji FULL HD LCD?

bojanb

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
309
Hocu da kupim neku full hd lcd do 60k din. U sustini razmisljam izmedju neke Thoshibe i Samsunga. Treba mi za PS3, BluRay filmove i tako to.

Zasto mislis da je ta Toshiba pravi izbor za mene? :) Nikad nisam video toshibu osim crt kod moje devojke kojoj u istinu radi preko 20 godina bez problema :) . Samsung LCD sam video i on mi deluje jako dobar posebno za igre. Ima neki clear panel itd.

hvala.

Hocu da kupim neku full hd lcd do 60k din. U sustini razmisljam izmedju neke Thoshibe i Samsunga. Treba mi za PS3, BluRay filmove i tako to.

Samsung 32a656, cena 62k. E sad, ako ti je malo 32", onda nešto veće i lošije...

mislim da je to najbolji predlog... mene jedino sto nervira je to sto panel poprilicno reflektuje okolno svetlo pa ima glare-a kada se upali svetlo u sobi koje je nezgodno postavljeno....

Ugasiš svetlo i nema problema :)

ma ja uvek gledam u mraku al imam par drugara koji vole da im je upaljeno bar jedno svetlo i onda ludim :D sretjom toga nema na mom kuru koji mi je primarni tv :)

Zasto mislis da je ta Toshiba pravi izbor za mene? :) Nikad nisam video toshibu osim crt kod moje devojke kojoj u istinu radi preko 20 godina bez problema :) . Samsung LCD sam video i on mi deluje jako dobar posebno za igre. Ima neki clear panel itd.

hvala.

prošlo je vreme kad su se televizori tako pravili. danas im je u interesu da ti se što pre pokvari pa da kupiš drugi. ja šta god da sam imao od samsunga sve se pokvarilo, i to vrlo brzo. uzeo sam toshibu i nikakvih problema.

Koja je Toshiba u klasi Samsunga 32A656, a da ima kod nas da se kupi?

Sve cene sa tog sajta treba uzeti sa debelom rezervom, jer ko zna od kada nisu ažurirane. Znači ko želi da kupi nešto u TM Evropa, put pod noge do najbližeg.

Nazad
Vrh Dno