Šta je novo?

Koji floppy?

BRAT

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2001
Poena
609
Pozdrav,
Pre neki dan mi je crkao floppy, pa sad treba da uzmem novi. Bio je marke TEAC. Trebaju mi preporuke koji da uzmem, imam u ponudi, klasika, opet TEAC, Mitsumi, NEC, Sony i mozda jos neki. Znaci, treba mi neka preporuka koji da uzmem, ako uopste ima neke razlike medju njima, npr. u brzini, ili buci:) Tako da, ako uopste moze da se preporuci neki, kazite...

OK, uzecu u obzir to sto si mi rekao, samo, jedino sto se malo dvoumim je to sto mi je bas TEAC crkao!! A crkao je onako, jednostavno jednom vise nije hteo da radi!!
Anyway, hvala:)

BRAT je napisao(la):
OK, uzecu u obzir to sto si mi rekao, samo, jedino sto se malo dvoumim je to sto mi je bas TEAC crkao!!
Pa jes da je on nastradao, ali neznam šta drugo da ti preporučim. Ranije su imali i najprecizniju mehaniku, pa se na njima čitalo ono što drugi nisu mogli.

I ja glasam za Teac-a

Ma flopi je flopi - sve su to poznate marke i uzmi bilo koji (neka ti cena presudi). Em se ne radi o komponenti koja kosta 3294857 Eura (da bi morao da se ceskas po glavi), em ces ubaciti disketu dvaput mesecno (ako i toliko).

oko cega se ti razmisljas ,flopi ko flopi !
A i ti ga sigurno koristis jednom mesecno hrkk
Svaki koji radi ti je ok !Mada mi je Sony nekako najtisi !
Nema one us**ne buke,Tnnnnnnnn,tnnnnnn...
Isprobaj ih kada ih budes uzimao,pa vidi koji je najtisi !

A sta cemo sa ljudima vlasnicima Sony MVC digitalnih aparata? :)
Jesu metuzalemi, ali su jedinstveni ;)

Ne dao vam Bog da od mene kupite neki FDD :D

Svi noviji FDD su OK, e sada ako nadjes negde onaj na 4x onda si na konju, ali posto se to ne prodaje u OEM varijanti onda nista. Uzmi onaj koji ima kod tvog prodavca hardware-a (ako kupujes sve kod jednog, a ako ne onda uzmi od najblizeg :)), a razlika je max 2€ od modela do modela.

Vrh Dno