bedaka:S: moguce da nije bio skroz ispravan taj njegov primerak.ne verujem da se kod svakog ovog istog modela transa od 16gb pojavljuje isti problem ili gresim?^Drugar je kupio taj Transcend...kaže nije mogao da snimi jedan fajl od 8GB, ne znam da li je uspeo to da reši do sad...cena je oko 3500 RSD. Bio je još jedan Transcend u izboru, ali taj je imao lošije specifikacije.
psyman: po meni je to očajan flesh...ima da se otelišh dok sačekaš da se popuni i pola tom brzinom!
^Drugar je kupio taj Transcend...kaže nije mogao da snimi jedan fajl od 8GB, ne znam da li je uspeo to da reši do sad...cena je oko 3500 RSD. Bio je još jedan Transcend u izboru, ali taj je imao lošije specifikacije.
Sandisk Cruiser Contour 16GB... ja ga imam..prezadovoljan...cena...pa možda 4500din sad.... 25/18 je brzina![]()
^On nema fleš od 8 već od 16GB...
Ako 16gb flas kosta 3k dinara, mozda je bolja alternativa neki WD passport?
Pričamo o 16GB fleševima![]()
@Nervozni postar bezi od Kingstona,kratko traju i prespori su, bar te najjeftinije varijante.
Jos jedan glas za Sandisk Cruzer Contour, esktra brzo cita pise, napuni se caskom, ja imam model od 8Gb i prezadovoljan sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari