Ne mogu da verujem da to kazes, posle svih thread-ova i post-ove na starom forumu o BlackIce-u, gde smo se, cini mi se, slozili i dokazali da doticni zbog mnogih svojih karakteristika pre moze da se nazove trojancem nego firewall-om...Amon_Ra je napisao(la):Ma BlackIce je super firewall, svojevremeno sam ga koristio.
drapin je napisao(la):Ne mogu da verujem da to kazes, posle svih thread-ova i post-ove na starom forumu o BlackIce-u, gde smo se, cini mi se, slozili i dokazali da doticni zbog mnogih svojih karakteristika pre moze da se nazove trojancem nego firewall-om...
Conseal sam i ja ranije koristio, super je, ajd reci malo vise o tom SecurePoint-u, gde ima da se "nadje" rado bih ga probao.silverglider je napisao(la):Inace, do skora Conseal, sada "Ostali" 😛 (tacnije SecurePoint).
RamOne je napisao(la):Conseal sam i ja ranije koristio, super je, ajd reci malo vise o tom SecurePoint-u, gde ima da se "nadje" rado bih ga probao.
RamOne je napisao(la):Thanx, slazem se da je to najbolja kombinacija, masina koja ce da bude proxy, firewall, mail server ...
Nego me interesuje taj linuxbox, jel klasican linux pa konfigurisan ili nesto spec. , nemam bas iskustva sa linux-om , i koliko je komplikovan za konfigurisanje. Gde se moze naci ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari