Šta je novo?

Koji file manager moze da kopira CEO folder i moze da pristupi System-u? (N73me)

tibby

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
619
pozdrav, zanima me jel neko zna neku verziju softvera ili nacin da preko kompa pristupim folderima Nokia i System...zelim da prebacim sve SMS porukice sa jednog telefona na drugi...FExplorer ne radi za ovaj fon ili ako radi, neke verzije ne daju pristup ovim folderima...dok imam i 6680 sa FExplorerom i pristupio sam bez problema

Pada mi na pamet y-browser iako nisi napisao model. S njim ćeš moći da pristupiš sistemskim fajlovima kao sa fe explorerom (ako već ne radi na novom telefonu). Iskopiraj šta ti treba na mem karticu a odatle bez problema prebacuješ na pc, mada ubeđen sam da postoji prog koji će to automatski uraditi.

Najbolji file manager za Nokiu je X-plore.Sa njim mozes da radis sa fajlovima da hoces,sve preporuke

Koliko se sećam, PC Suite ima opciju za backup sms-ova, ali nisam siguran (nije mi do sad trebalo).

Može između ostalog da bekapuje i sms, ali lično nisam probao da tako iskopirane poruke premestim na drugi telefon.

ja jesam probao...i kao backupovao mi je (imao sam gomilu...oko 1000) i kada sam ukljuchio fon, vratio je svega oko 200, telefonski brojevi nisu imali identifikaciju isl... probao sam ponovo, isti sluchaj

Vrh Dno