Šta je novo?

Koji fan controler?

djolenzi

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2009
Poena
390
Koji fan controler mozhe da izdrzhi vishe ventova na jednom izlazu,tj uzeo bih KAZE master i da na jedan potenciometar povezhem 3 venta od 120mm i tako na svakom pa me zanima koji bi mogao da gura vishe ventova na jednom "kanalu" ...

Koliko venta imas pa ti treba takav kontroler?

4x140mm i 6x120mm,shto je 10 ventova... sve to ide u stackera,4x140mm na vrata,3x120mm na prednju stranu,2x120mm na pod i 1x120mm na plafon a onaj shto izbacuje tj stoji pozadi je ukljuchen na plochi pa mi za njega ne treba ...

au sokole pa ti svaki put kada stisnes power button cujes mlaznjak kako polece 😀

a gde u bg-u ima da se pazari taj server model ?

Ako mislis na tu radnju pored vuka da se zove Gi#####n oni nemaju, danas sam bio i pitao za fan kontrolere

Ebiga ja bas sad hteo da ga narucim i isprobam...da mi bude barem za prvu pomoc posto je smesno jeftin.

e a bas sam planirao ovaj kaze iz te firme na G da probam.........:wall:

e bas tih g 🙂 ja sam kod njih uzeo taj, verovatno nemaju vise, imali su jos nekih modela ali skupljih.

Kontroler je izgleda sasvim pristojan za tu cenu........pogotovo kome treba za 4 venta (kao meni🙂 )........a i svidja mi se kako izgleda, jednostavan dizajn bez nekog sarenila + sto staje na FDD

Sada sam zvao kazu bice krajem nedelje 😀

Nazad
Vrh Dno