Sve sto su ljudi ovde pisali je manje-vise tacno. Mislim da smo svi imali istu dilemu kao i ti. Ja sam se tek 2 godine posle srednje upisao na FON, i osim popularnosti koju donosi ta diploma nicim nisam bio zadovoljan. Ispisao se, upisao FPI (sada se zove FIM - Fakultet za Informatiku i menadzment) i extra sam zadovoljan. Zavrsavam trecu godinu, vec sam imao par ponuda za posao, mogao bih reci vrlo dobrih i svi su priznali taj fax. Posto inace radim u medijima, po prici drugih ljudi cujem samo dve stvari. Ili ne znaju i nikad nisu culi za Singidunum Univerzitet, ili samo reci hvale. Ja sam licno prezadovoljan. Uslovi odlicni, cena skolarine pristupacna [sam se izdrzavam i placam sebi fax], gradivo zanimljivo i ne zalazi se u nepotrebne stvari, profesori fenomenalni, asistenti super iskusni. Neko je pomenuo da se prve dve godine malo vise forsiraju predmeti kao sto su menadzment, pravo, marketing...nije ovo cisto informaticki fakultet(a i sam naziv kaze). Mislim da je zato i bolji, jer je poslovanje danas veoma bitno, pa ces ti moci da radis i u IT sferi i u nekoj ekonomskoj, gde se upotrebljavaju racunari. Ono sto mi se mnogo dopalo je sto me niko ne muci i ne izivljava se na meni kao profesori na drzavnim fakultetima. Na kraju svake godine postoji validacija profesora od strane studenata, i ako vecina odluci da neki prof. ne valja, on vise ne predaje. Meni je uglavnom bitna diploma, ne posvecujem puno vremena fakultetu i nekom opstem ucenju. Ali ako tebe to zanima, asistenti i ljudi koji rade u racunarskom centru su experti i svako ko ima vremena se moze uclaniti u RC i raditi i uciti sa njima[ako budes dobar i vredno radis, dobijas neke popuste vezane za skolarinu]. Mozes posetiti sajt FIM-a, imas i zvanicni forum pa se raspitaj sve sto te zanima, a mozes i mene da pitas na PP.