Dosta toga zavissi čime bi konkretno želeo da se baviš u budućnosti.
Ako želiš HC programiranje, matematički je solidna izbor, ali ćeš da se okoziš. Ako želiš da učiš i malo fizika i elektrotehnika, pravac ETF, ali ćeš i tu da se okoziš

. Što se FONa tiče, mislim da to trenutno nije rešenje za IT.
Od privatnih imaš FPI koji je relativno jeftin i solidan. Kako i koliko se uči na IT smeru ne znam, imam prijatelje na grafičkom i zadovoljni su.
BARN je gubio pa dobijao licence i sl. Nudi i distance learning, ali ne nudi Master. Inače BARN je od početka poslovanja proimenio i nekoliko imena, tako da možda više i nije BARN
RAF je, ponovo HC, programiranje, i nije lak kako neko spomenu, niti se završava samo novcem.
Ja sam na FITu, te o tome najviše mogu i reći. Na smeru sam menadžement IT sistema, i ako želiš tako nešto manje-više ti je jedini izbor. Na FITu postoji i čisto IT smer, koji je okrenut programiranju, sa akcentom na JAVA-i. E-learning je solidan, ali pošto si iz Bga, pretpostavljam da si mislio da studiraš uživo? Ja sma FITom za sada, genearalno zadovoljan.
Pre nego što doneseš bilo kakvu odluku... moraš da vidiš malo konkretnije čime bi hteo da se baviš, kako zamišljaš svoja buduća/potencijalna radna mesta, radni dan i sl.
Isčitaj pažljivo liste predmeta na smeru, kad to uradiš brobaj i opise predmeta tj. sadržaj gradiva da nađeš. Raspitaj se na koj se način polažu istipti, odi kod nekog i prelistaj knjige/sveske/šta već. Takve stvari će ti mnogo potpunije dati utisak o budućim studijama.