Broz je napisao(la):Kakav crni PocoZbog takvih programa sam i stavio ostali
![]()
Amon_Ra je napisao(la):Ma naravno koji crni Poco, josh je od tog....
A Outlook Express nije besplatan?
Amon_Ra je napisao(la):Ma naravno koji crni Poco, josh je od tog....
A Outlook Express nije besplatan?
dEXE je napisao(la):Ljudi stvarno ste smesni, Poco je najbolji email klijent koji je ikada postojao!
Prvo, covek je iz Bosne a sad zivi i radi u Kanadi, pricao sam sa njim i vrlo je kul tip...
Drugo, Incredi mail je za debile i devojcice...
Cenim pokusaje Eudore, Bat-a i td. ali od Poca boljeg nema...
E sad, Ko se naviko na Outlook ok, a ko ga mrzi izbor se zna...
Znaci stvarno je velika greska sto ga nema u izboru, treba ga prvo probati pa onda kritikovati, jer ima neke opcije koje outlook nema niti ce ikada imati, a i lep izgled za razliku od ostalih email programa.
Pa zar ne govori dovoljno to sto je izabran za najbolji program godine u svim kategorijama od ZdNet-a!
Znaci Poco.
A da li ima neka verzija za w2k???dEXE je napisao(la):I da, zaboravih da kazem, Outlook-ova najgluplja "fora", nemogucnost brisanja attachmenta...
Nemojte mi reci da Vas bar jednom nije nerviralo u Outlooku to sto ne mozete da sacuvate neciji mail a da pri tome recimo iz nje izbrisete fajl od 1mb?
Poco sve to lepo razdvaja tako da nema problema...
Evo sada se setih, takodje i "gledanje" mail na serveru, i njegovo brisanje i td. opet korisno jer ne moraju da se koriste dodatni programi za to... Zamislite eto da vam neka budala posalje bezveze fajl od 5mb a vi imate analognu centralu i 33.6k modem![]()
save as --> txt, htm, snima mail bez "zakacke"Originally posted by dEXE Nemojte mi reci da Vas bar jednom nije nerviralo u Outlooku to sto ne mozete da sacuvate neciji mail a da pri tome recimo iz nje izbrisete fajl od 1mb?
zver je napisao(la):save as --> txt, htm, snima mail bez "zakacke"![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ne znam taj Bat kakv je... vidim da ga dosta ljudi hvali i koristi..?!da li se on nadovezuje na OE?
![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ne znam taj Bat kakv je... vidim da ga dosta ljudi hvali i koristi..?!da li se on nadovezuje na OE?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari