Šta je novo?

Koji DVD uzeti Pioneer DV585 ili Yamaha DVD-S657, HITNO!!!

bigfoot

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2003
Poena
619
Zamolio bih da mi kazete koji od ova dva DVD-a uzeti. Vec imam Yamaha AV receiver RX-457, a namena ovog DVD-a bi bila i za slusanje muzike a i za gledanje DVD/DviX. Po specifikacijama ova dva modela su skoro ista ali cena im i bas nije (Yahama je skuplja za ~100eur) pa me interesuje koliko je to Yamaha bolja (ako uopste jeste). Ono sto znam da Pioneer ima bolju podrsku za firmware, dok o Yamahi ne znam nista. Hvala vam unapred.

Pa evo ja mogu da ti kazem par stvari o Pioneeru 585a.Uzeo sam ga pre nedelju dana i sasvim sam zadovoljan.Cita sve i diskove koje dvd na kompu ne moze da procita.Najvise me je iznenadio zvuk ,koji iako ide preko tv-a, je na odlicnom nivou.Sta ce tek biti kad ga prikacim na 5.1? :) .Moja jedina zamerka je sto ne cita titl ako nije istog naziva kao i film,ali dobro valjda ce to biti ispravljeno sa nekom novom verzijom firmvera.Inace nas titl cita odlicno,tu nema nikakvog problema.Podrska na netu je sjajna,Poljaci rade svoj posao.Za Yamahu ti nista ne mogu reci jer nemam iskustva sa njom,ali sam cuo da nesto kuburi sa titlovima i sa podrskom na netu.Eto toliko od mene.Pozdrav!!!

Po meni Pioneer nudi najvise za ulozeni novac od svih brendiranih plejera. Yamaha ne vredi te razlike u ceni.

Definitivno Pioneer. :)

Nazad
Vrh Dno