Šta je novo?

Koji DVD stand alone bez DiVX-a?

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
DiVx mi ne treba nego cisto da uzmem neki za moje roditelje da jednostavno pritisnu play i da gledeju DVD na TV-u a ne da se smaram da ih ucim na kompu,e sad nebi "neki" mustek ili tako neke firme nego Panasonic,Sony ili neznam ni ja sam(mada ni IME vise nista ne garantuje ali ajd);
Sta preporucujete za neku srednju sumu Evrica?
E da i da moze da cita i narezane dvdije sa kompa i one razne iz dvd klubova,
THX :banana:

Poslednja izmena:
Da li ti je bitno da ima 5.1 analogne izlaze ili ne?
Jer ako ti to nije bitno onda mozes da uzmes Pioneer-a za 100E.

ps Da li neko zna koji DVD playeri bez Divx-a imaju analogne 5.1 izlaze sem Xwave i onog Pioneera od 300E

Pa nemam pojma(imam Alteca 251 sa ona 3 chincha),reci mi model bas

Za male pare Samsung 234 i 235 su "best buy". U ITM-u (Trg Republike) su na snizenju, 7000 dinara. Citaju snimljene DVD-R bez problema, probao sam nekoliko komada razlicith proizvodjaca. Oba modela se lahko otkljucavaju preko daljinca. U istoj radnji imaju i Pioneer (valjda model 360), za 7500 dinara.
Ovi modeli nemaju "5.1" izlaze.

Najjeftiniji "firmirani" DVD player sa DD dekoderom je Panasonic S75. U Tehnikomovim radnjama je bio oko 11.000 dinara, ne znam da li ga ima jos. Imajte u vidu da se ovaj model (kao i svi noviji Panasonici) ne moze "otkljucati" daljincem, vec samo u servisu.

Ako finansije nisu problem, onda definitivno Pioneer 565. Cudo za te pare. DVD-Audio, SACD, chinch+scart+komponentni analogni izlazi, i koaksijalni i opticki digitalni izlaz... U 4Audiu bio 260 eura pre dva meseca.

Poslednja izmena:
Zorro je napisao(la):
Za male pare Samsung 234 i 235 su "best buy". U ITM-u (Trg Republike) su na snizenju, 7000 dinara. Citaju snimljene DVD-R bez problema, probao sam nekoliko komada razlicith proizvodjaca. Oba modela se lahko otkljucavaju preko daljinca. U istoj radnji imaju i Pioneer (valjda model 360), za 7500 dinara.
.

Nemoguce da je Pioneer 360 kosta 7500 dinara.Ovde u NS nasao sam ga najjeftinije za 9000 dinara (kosta i vise).Moguce da je to starije prethodni model 350.
Inace ja se bas dvoumim da li da kupim samsung-a 235 ili pioneer-a 360.Dosta toga sam pogledao na netu, raznih komentara,review-a... i jos trazim razlog (ali dobar razlog) da dam 2000 dinara vise za pioneer-a :)

Video sam neki Kopernikus sa 5.1 cinc izlazima (to bi trebalo da znaci da ima dekoder?) za oko 8000 din u onoj radnji na bazaru sto se reklamira sa: "pozovite smesta - 655 dvesta" ali sam im zaboravio ime. Zna li neko kakav je posto oni tamo balvani nisu znali da mi kazu nista osim cene a ne moze da se proba na licu mesta posto nije prikljucen - (budale)

Nemoj da mi vređaš bivšu firmu :D

P.S. Sve što si rekao je tačno (balvani, ne može da se proba), tako da se ne bih ni zamajavao sa time...

Koja je razlika izmedju Pioneera 350 i 360

LUC1FER je napisao(la):
Koja je razlika izmedju Pioneera 350 i 360

Spolja su skror isti.Pioneer 360 ima podrsku za WMA dok to 350 nema.Takodje 360 ima skart (video) izlaz i digitalni (audio) opticki izlaz dok to 350 nema (mislim da nema).
Sve u svemu i jedan i drugi se se odlicno pokazali.Po raznima testovima na netu pioneer 360 je svuda best buy.Odlicna slika i odlican zvuk (to je meni naj bitnije).
Kada bi uzimao, a uzimacu, sigurno bi uzeo modem 360.Jednostavno nevolim da uzima starije modele :) , a i mislim da je bolje uzeti noviji model zbog bolje podrske raznih dvd "formata" (DVD -+ R, DVD -+ RW), mada mislim da i model 360 i 360 pustaju sve te "formate".

Ma ok je za dvd rec to se uzima nije problem,nego me bas interesovao poseban player koji je i onako za drugu sobu gde Sony 72 a mrzi me razvlaciti kablove iz kompa do njega.
Znaci izgleda da cu potraziti tog Pionira

Nazad
Vrh Dno