mitnick je napisao(la):Kako Leksa ne znamo, neki su probali LG i ispostavilo se da je zaista sjajan pisach, rame uz rame sa Nec-om i Pioneer-om.
Pa ljudi dokle poluinformacije da caruju na Forumu? Ja sam rekao da cu uzeti da ga iztestiram, obzirom da je na sajtovima gde je testiran pokupio najvece nagrade i da obecava, tipafilipenko je napisao(la):Probalo troje ljudi, od cega dvoje hvale (gedza i calibra) a treci kritikuje (lucky2001) a pritom oni koji hvale nisu dali nijedan sken a onaj koji kritikuje je dao par komada i svi su ocajni, pri cemu se ogradjuje i on sam jer je koristio rezac a ne citac za test, i to druge marke.
Koji firmware si koristio?lucky2001 je napisao(la):Imam oko 60 raznih skenova, diskova rezanih na Lg-u, kasnije cu ih postovati, narezano je oko 130 diskova. Na zalost ni jedan CD. Skenovi govore dosta.
Mozes li mi odgovoriti na gore postavljena pitanja?BokiPK je napisao(la):Novi LG, 4163, je jako pristojan kao rezac, sam drajv vrlo kvalitetan, ali jedna cinjenica i dalje stoji: LOSA bre kompatibilnost sa medijima i tacka. Na nasem "trzistu" ima svega i svacega, proverena stvar. Extra prica, kada naidje na medij o kome nema podatke u fw-u, kao da ste palacinku ubacili u njega.
Licno, ne uzdam se previse u skenove, mogu da pokazu i dobru sliku, pa disk nece da procita ovaj i onaj plejer(govorim o dvd filmovima, naravno). A za data podatke: pa ako je nekome nesto bitno, rezace na Pastelima ili Traxdata diskovima, ne na Sao, Mao ili slicnim
Gedza je napisao(la):Mozes li mi odgovoriti na gore postavljena pitanja?
lucky2001 je napisao(la):....
ukoliko niste bash neki freak za nekim kvalitetom slobodno mozete pazariti LG4163b,
....
t.o. je napisao(la):Kako ti bre bucan, pa vrati ga na fabricki firmware, ili ga ogranici Nero DriveSpeedom na 5x kad gledas filmove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari