Šta je novo?

koji dvd recorder

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
moj drugar hoce da kupi stand alone dvd recorder pa nas interesuje vase misljenje, koji mode ima najbolji odnos cena/mogucnosti???

Mene bi zanimalo isto to, ranije sam imao shockwave, koji je btw katastrofa, hteo bih sada da kupim nesto normalno koja bi bila preporuka, recimo neki philips, pioneer, panasonic, sa hdd-om, pa me zanimaju neka iskustva iz prve ruke.

P.S Pretrazio sam forum ali nisam video nijednu temu o ovome

hvala

^pridruzujem se: davno sam hteo kupiti to, jos onomad kad se pojavio 1. shockwave.. i? -nisam, kako se ispostavilo, na srecu!
- ortak je u medjuvremenu pazario izvesni samsung (ne znam model, znam da je placen izmedju 250 i 300e) i - nista to ne valja! mozda fino snima, ali mu je program za reprodukciju/navigaciju - katastrofa! (mogu da nabrajam, al i titl, i pauza, i premotavanje -- sve ima po nesto sto reprodukciju cini izrazito neugodnom)

pominjem taj samsung, jer ono.. ne ocekujes da kinez bude savrsen, al ovo i pored brenda kosta duplo+.. /a ispostavi se da je losiji, pa i od upola jeftinijeg anonimusa..

e sad, pitanje je sta uzeti DANAS.. a ne *****ati se, u basic smislu..
1) da snima/reprodukuje, sve zivo /kodeci
2) da titl moze da se podesava (navedeni samsung nije resio ni osnovni "isto ime titla&fajla" problem, kamoli custom velicinu/font!)
3) i da ima usb input (sitnica, al fina..)
..ali i u svakom drugom (smislu) tj. da ne bude too expensive..

(meni bar 5.1/hdmi i ostale egzibicije potrebne, nisu; doduse, pitaj boga ima li uopste mogucnosti da se i ovoliko bira, medj' sranjima koje se uvoze za nas..)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno