Šta je novo?

Koji DVD burning program?

netizen_k

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
Koji program koristite za rezanje DVD-ova?

Nero je OK ali nece da radi sa DVD rezacem pa sam morao da instaliram Nero Express koji je jako "user friendly" ali posto uzasno mrzim programe koji funksionisu po sistemu "wizard"-a bilo bi fino da nadjem nesto sto izgleda kao Nero...

Kako Nero nece da radi, a Nero Express hoce? Pa to je jedan isti program?

Jesi li ti u Nero-u izabrao kao tip kompilacije DVD?

Pa u Nero 5.0 nije postojao DVD tip kompilacije pa sam instalirao Nero Express 5.5 koji radi posao ali mi se ne svidja...

Ne razumem sta si ti tu instalirao kad je Nero Exoress isto sto i Nero (jednim dugmetom se menja izmedju novice/expert interfejsa) k'o sto Pera rece ?!

Crni je napisao(la):
Ne razumem sta si ti tu instalirao kad je Nero Exoress isto sto i Nero (jednim dugmetom se menja izmedju novice/expert interfejsa) k'o sto Pera rece ?!
Ima neka verzija koju sam i ja instalirao - i kada sam switcovao na Nero Express - posle toga nikako nije hteo da se vrati na Clasic... :confused:
Tako da sam je odmahizbriosao, tj. vratio se na ORIGINAL koji sam i dobio uz rezac ...
Probaj sa novijim Nerom, 5.5.10.50 ili event. 6.0 koji se sada kritikuje na forumu :beat:

U pitanju je Nero 5.5.10.50 koji ne moze da se switch-uje...

Ma skinucu full 6 i tako resiti problem...

Hvala svima...

Meni je ta 5.5.10.50 korektno radila sto se toga tice, ali je brljala sa overburnom kao i 6.0.0.15...

Ovo je stiglo sa DVD rezacem i ocigledno da je osakacena verzija.... iako u helpu pise da je dovoljno kliknuti na Nero dugme da se predje na full verziju (kada predjem pointerom preko dugmeta cak se pojavi i balon koji to isto kaze), sve sto se desi kada kliknem na to dugme je da se pojavi About prozor...
U svakom slucaju, skinuo sam 6.0 i sprzio par DVD-a... dakle problem resen. Mada pretostavljam da je i verzija 5.0 koju sam ranije imao mogla da reze DVD-ove samo je trebalo kliknuti na drop down da bi se prebacio na DVD tipove projekata, a to nisam primetio posto mi nikada ranije nije trebalo...

Vrh Dno