Šta je novo?

Koji DualSim Android telefon?

bojsa

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
LG 27UD68-P
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Moj cale hoce telefon sa dve kartice, pa me zanima ima li neki predlog na ovu temu. Cena je bitan faktor, znaci do nekih 200-ak evra je budzet. Video sam HTC One SV, deluje super, ali je van budzeta. Dakle, ukoliko ima neko iskustva ili savet bio bih zahvalan :)

Moj cale hoce telefon sa dve kartice, pa me zanima ima li neki predlog na ovu temu. Cena je bitan faktor, znaci do nekih 200-ak evra je budzet. Video sam HTC One SV, deluje super, ali je van budzeta. Dakle, ukoliko ima neko iskustva ili savet bio bih zahvalan :)

Alcatel 992d ulazi u cenu do 200e,i to nov,a pritom je dual sim

A naravno moze i Alcatel 997d

Poslednja izmena:
uzmi neki prestigio dualsim npr 4500:)

Alcatel One Touch 997D bi bio best buy! 180e nov, sa 2 godine garancije. :)

Alcatel 997D najbolja kupovina do 200 evra,a bogme i vise.

+1

Imaš na kupujem prodajem prestigio 4500 za 210e, mislim da je taj telefon bolji od alcatela i da je pametnije da daš 10e više nego što si planirao, a tel je daleko bolji

Baš daleko onako, kao od pariza do pekinga. Minimum.

Vidim po specifikacijama su tu negdje, ne znam kakav je taj alcatel, prestigia sam drzao u ruci, extra je tel, dobijes i koznu futrolu. Jedino mi se ne svidja sto je kamera malo isturena i podlozna habanju :)

Ja imam Prestigio 4500 i svaka preporuka za njega, posto je za caleta siguran sa da bi mu zavrsio posao i Prestigio 4300 koji sam imao pre ovog i on je odlican za novce koje kosta.

Glas za 997D posto ga imam. 4500 sam video u Win Winu i ne deluje lose. Ako ga uzimas preko KP verovatno se isplati. Taman ta razlika u ceni za bolji displej i gorila staklo.

Znaci Prestigio ili Alcatel, onda lepo coveka za ruku i da proba oba, pa koji mu se vise dopadne... To sto veze sa Androidom nema i sto u 63 godine hoce da ide u korak sa tehnologijom, to je posebna prica :D

Hvala svima na predlozima i savetima! :)

Nazad
Vrh Dno