Šta je novo?

Koji drajver - detonator ili sa cd-a?

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Mislim zanima me i u principu,a i u konkretnom slucaju (ako je neko imao iskustva) kartice Leadtek Ti4200 64MB. Dali je bolje da stavim detonatore 40.72 ili leadtekove koje dobijem na cd-u jer mi kartica stize za par dana,a onda cu odraditi format c:, pa me zanima sta je bolje da stavim. U principu do sad sam na svim nvidia pocev od tnt2 koristio detonatore i samo jedno kratko vreme diamondove tako da nisam bas kompetentan.

face je napisao(la):
Mislim zanima me i u principu,a i u konkretnom slucaju (ako je neko imao iskustva) kartice Leadtek Ti4200 64MB. Dali je bolje da stavim detonatore 40.72 ili leadtekove koje dobijem na cd-u jer mi kartica stize za par dana,a onda cu odraditi format c:, pa me zanima sta je bolje da stavim. U principu do sad sam na svim nvidia pocev od tnt2 koristio detonatore i samo jedno kratko vreme diamondove tako da nisam bas kompetentan.

.... 40.72 su mozda pravi izbor

Poz

Pa verovatno si i uz tog Leadteka dobio Detonatore, samo bajate ;)

Pa da al se ne dobiju sirovi bajati detonatari vec Leadtek drajveri kojima je osnova neki bajatiji detonator ali zato verovatno imaju neke opcije koje nemaju sa sirovim detonatorima,a mozda chak i brze radi. Recimo kad bi se ByMax oglasio,ceovek je testirao dotichnu kartu pa da kaze.

Retko koji preradjeni detonatori su bili bolji od nvidijinih, mozda neki stariji elsini ili asusovi koliko se secam. Obicno se samo dodaju slicice, eventualno neki panel za OC, ali sve to moze i elegantnije. Mislim da su najsveziji detonatori uvek najbolji izbor.

Posto ces ionako da formatiras, mozda da probas oba, pa da ti nama kazes sta si zakljucio... :)

Najlogicnije je da covek pogleda na Leadtek sajtu koje su Detonatore oni stavili za download. Ako ima nekih novijih koje "preporucuju", nek skida njih...

Kod mene je sledeci slucaj. Preko Msi 30.00 drivera sam instalirao 41.03 i sve radi kako treba.Zasto sam tako uradio.Zbog MSi kartica u settingsima.Pozdrav.

Vrh Dno