Šta je novo?

Koji Download Manager?

• Začetnik teme Začetnik teme tamash
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tamash

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
319
Koji ima download manager koji je bolji od Flashgeta i da je jednostavan kao isti?

ja koristim internet download menager. dobar je i prost, integrise se u browser pa kad skidas sve ide preko njega. ima i opcije ako si premium user na nekim serverima kao rapidshare da upises i user name i pasword.
ako ces skidati njega skini i verziju sa krekom a posle ne radi update! ako ti sta ne bude jasno kod njega pitaj.

znaci JDownloader, najbolji je, potpuno besplatan i prepoznaje kodove na nekim file-hosterima

+1 za "internet download menager". Mozes slobodno da ga skines sa njihovog sajta, bez kreka, meni tako radi extra, a mozes i da krekujes. Jedino ti predlazem da namestis da ti ne razvrstava extenzije po folderima nego sve sto skines da trpaj u jedan direktorijum. Sa Firefox-om radi extra, pri downloadu deli fajl na vise segmenata (kao Flashget) i nastavlja download ako prsne konekcija ili sl.

Sve pohvale za JDownloader. A nekad sam koristio i Orbit Downloader i bio je takodje pristojan.

JDownloader....koristio sam i IDM ali sam se ubrzo vratio na JD 🙂

Koji ima download manager koji je bolji od Flashgeta i da je jednostavan kao isti?

Isto pitanje.

Jdownloader imam i to nije rešenje, jer služi za potpuno drugu stvar od FlashGet. Probao sam neki Free Download Manager i đubre je.

Poslednja izmena:
jDownloader+Orbit Downloader,tu kombinaciju ja koristim.

JD+OD +1BOD

Ja sam koristio Jdown(i idm)
tj opet bi al me zanima jel on pravi temp foldere na c: ili tamo gde mu kazem da je download dir.?

Ja sam koristio Orbit Downloader i Free Download Manager (Orbit mi je ipak bolji) dok sam bio na dial-upu 😉 Kad sam prešao na ADSL, shvatio sam da mi DL manager uopšte ne treba, tj. da mi je onaj u browseru (FF) sasvim dovoljan.

Što se tiče jD-a... Samo ću reći da izbegavam programe pisane u Javi, dok god postoje dobre alternative 😉

jdownloader i to u portable verziji, tako da mogu da ga prenosim s mašine na mašinu.

Ja koristim raspali getright 😀

JD upotrebljavam kada hocu da imam AI pored sebe :d

Internet Download Manager користим када скидам нешто из бровсера.

Када хоћу да скинем неки варез, нпр игре са мегауоплоада са по 40 линкова, користим JDownloader.

JDownloader, odlican je ima apsolutno SVE sto mi treba, ukljucujuci i promenu IP adrese 🙂
jedino sto mi smeta, je ne prepoznavanje kodova 🙁 🙁 ono kad morate da ukucate neka neandertalna slova pre pocetka dload-a, da bi isti krenuo, to jdownloader ne moze... i to je po meni veliki minus, jer ja obicno komp ostavim nocu, dok spavam da skida sve i svasta, a to onda ne ide 🙁

Jdownloader tim je prestao da daje podrsku za nove captcha tipove, iz prostog razloga, biznis.
Koliko znam da su otvorili onaj servis gde useri koji hoce automatsko upisivanje, ili placaju da dobiju tu uslugu, a da volonteri upisuju za njih ili da i sami budete volonteri, za 100 vasih tacnih dobijate 50 automatskih upisa od strane volontera.

Vidim da su nezavisni ljudi poceli da bilduju nove ocr recaptcha baze.

Inace IDM uz podrsku IDM firefox plugina je nezamenjiv za skidanje video materijala jer je jedan medju retkima koji upisuje title kao video file name i prilicno dobro se probija kroz mnoge zastite koje ubacuju vlasnici video sajtova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno