Šta je novo?

Koji DL menager moze...?

• Začetnik teme Začetnik teme aegis1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aegis1

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2002
Poena
619
Koji download menager moze da skine VELIKE fajlove? Ocu da skinem jedan DVD sa neta(celu distribuciju Fedore) ali FlashGet ne moze da pocne download jer je fajl prevelik(2,2Gb). Naravno windows sam pokrene skidanje, ali ne zelim da skidam iz IE, sta ako nestane struje itd...

Kako ne moze?Mora da server ne podrzava skidanje sa njim.Koju vezu imas ako planiras da skidas celu distribuciju.

aegis1 je napisao(la):
Koji download menager moze da skine VELIKE fajlove? Ocu da skinem jedan DVD sa neta(celu distribuciju Fedore) ali FlashGet ne moze da pocne download jer je fajl prevelik(2,2Gb). Naravno windows sam pokrene skidanje, ali ne zelim da skidam iz IE, sta ako nestane struje itd...

Sigurno moze...sigurno nisi nesto podesio kako treba. Daj nam link pa da probamo, pa cemo da ti javimo. Ja sam poceo da skinem .iso file od 1.3GB i islo je.
Poz.

Flashget.

Ako si u blizini Sremske Mitrovice, posalji mi link na PM, pa ce mo se dogovoriti da dodjes po DVD. Ovo vazi sam ako se radi o http linku, posto ftp nemoze. Ako je dobar server skinucu ti za dan, dva max.
Poz

Nazad
Vrh Dno