Šta je novo?

Koji divx plejer pusta titlove iz drugog foldera?

Art Vandelay

Slavan
Učlanjen(a)
22.02.2006
Poena
301
Evo jednostavnog pitanja, pa ako moze jednostavan odgovor od onih koji znaju ili su nesto culi. Vidio sam razne teme, ali svuda se nesto siri prica o stvarima koje me ne interesuju. Jedino me zanima koji divx plejer najbolje pusta najrazlicitije titlove iz najrazlicitijih foldera, posto imam par stotina raznih divxova, sa najrazlicitijim mogucim kombinacijama kodeka i titlova. Hvala.

Obzirom na sobu i pitanje, mislim da čovek pita koji standalone divx player pušta titlove iz drugih foldera...

Moja greska. Mislim da je Skyvision najbolji u svakom pogledu.

Da, mislim na samostalni dvd/divx uredjaj, koji se prikljucuje na TV. Kao sto rekoh, imam nekoliko stotina najrazlicitije narezanih divxova, pa mi je najbitnije da cita sve titlove, iz raznih foldera u kojima mogu biti. Ja inace gledam filmove na kompu, ali dvd/dvix plejer je namijenjen mom bratu i roditeljima, i steta bi bilo da ne mogu da gledaju vecinu filmova iz moje divx kolekcije.
Hvala na preporuci za Skyvision (mada ga mnogi na drugim temama kude da se lako kvari), jeste li cculi nesto za Triotec? (ista tema, dakle titlovi)

Mislim da Xoro moze cak da ucita titl i sa drugog diska.

Philips 630 cita i sa drugog diska ako treba :eyebrows:

a da li taj Philips podržava naša slova . Inače imam Skyvision i osim toga što je 2 puta išao u servis jer vrata nisu htela da radekao player je OK

Jeste da mi je DV380 favorit, ali za trazene uslove kupi samo Philips, a zaobidji naaajbolje dvd divx playere na svetu, prijateljski savet

,)

Mislim da je najbolje probati pre kupovine bilo koji plejer jer je poznato da su se odredjeni plejeri prodavali pod istim imenom iako su u sebi imali i mtk cip koji ne omogucava pustanja titlova iz drugog foldera (iako je savremeniji i bolje podrzava nove kodeke, pioneer npr.), i Ess cip koji omogucava pustanje titlova iz bilo kojeg foldera, i bilo kojeg naziva, (stariji i ne podrzava nove xvid kodeke- Xoro npr.

Samo playeri sa ESS chipovima pustaju titlove iz drugogo foldera(ne pustaju q-pel i gmc pakovane filmove), nije tacno da ne pustaju nove xvid codece, sa novim firmverima pustaju cak wmv i nero digital, xoro sa novim firmverom pusta prakticno svaki divx koji nije spakovan sa ukljucenim gore navedenim opcijama.

mogu i Zoran chipovi da puste titl iz drugog foldera
,)

Phoenix257 je napisao(la):
mogu i Zoran chipovi da puste titl iz drugog foldera
,)
Ne mogu. Ima ortak neo pdx77, i nema sanse ni da se vidi titl na ekranu, a kamoli da se izabere i to jos iz nekog foldera. Jedino moze iz filma. Mada, mozda je ovo mtk cip, ali covek rece da je zoran koliko se secam.

A jel citaju oni ono, dvd sa sest divx-a na sebi... Jel otvara u tom slucaju? Moj nije hteo...

Playeri sa Zoran chipsetom su slicni uredjajima sa Mtk chipovima, isto imaju mogucnost da pustaju GMC i q-pel, ali isto imaju problem da puste titil iz drugog foldera, xoro modeli sa zoran cipovima su prvo najavljeni za nase trziste pa povuceni zbog problema sa titlom, konkretno model hsd 4000.

Neo pdx77 je stariji predstavnik playera sa Zoran chipovima, kod nivijih modela nekih drugih firmi je to reseno (na pr. bugarski Elite)
,)

dr.Tiristor je napisao(la):
A jel citaju oni ono, dvd sa sest divx-a na sebi... Jel otvara u tom slucaju? Moj nije hteo...

Khm, Triotec pusta DVD sa sest Divx-a i nije bitno gde je titl (na kom disku). Prvo se ucita titl (sa jednog cd-a ili dvd-a) a onda se pusti film sa istog/drugog medija :)

Nazad
Vrh Dno