Šta je novo?

Koji DirectX?

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Imam Win XP SP1, AMD 1800+, epox 8rda+, 256 DDR i GeForce 2 mx400 TVOut ....
Koji directx bi bio najbolji ??

Posto je poceo da kruzi virus koji napada directx, najpametnije bi bilo da ides sa 9.0b

Iako ti ne treba uopste najbolje je da poslusas Silvera i da stavis 9b zbog zacepljenja sigurnosnih rupa....

Moja licna preporuka ti je da ne diras DirectX. Ostavi onaj koji imas. Kada nabavis neku igru koja zahteva noviji DirectX od tvog ti ga instaliraj jer se obicno ta verzija koju igra trazi nalazi na cd-u igre.

Ja sam tako uradio i nisam do sada imao problema.

Do sada nije bilo virusa koji napadaju directx, sada moras da se pazis.
Dakle, jedno je njegova karta, drugo su igre koje zahtevaju ovu ili onu verziju, a trece je sigurnost (a nece mu skoditi 9.0b).

ZoNi je napisao(la):
a jedno pitanje: koja je svrha novog Xa, na graf. karti koja nije napravljena za 9-ku? (npr. moja GF2 MX200)

[ne racunajuci bezbednosni faktor]

Pa nove igre nece da rade bez njega i ja imam GF2 samo mx400 pa opet moram da bi igrao nove igre. Kakva je razlika izmedju 9.0a i 9.0b jer imam 9.0a pa ne bih da skidam novu ako nije velika razlika

set je napisao(la):
Kakva je razlika izmedju 9.0a i 9.0b jer imam 9.0a pa ne bih da skidam novu ako nije velika razlika
Samo ovakva O🙂 :
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=34177

Recimo zastita od sedamnaest puta pominjanog virusa 🙂

Nece ti skodi, a kad-tad ce te mozda zainteresovati neka igra koja ga trazi instaliranog.

ZoNi je napisao(la):
ma, vec sam rekao "[ne racunajuci bezbednosni faktor]"!

ja inace igram igre koje lepo rade na pentiumu I, tako da zakljucujem: MENI ne treba novi X!

(svakako necu zbog virusa da skidam 30MB!)
Posle ce ti biti zao :beat:
Ali mozda izace uz sledeci Digital!, pa mozda nece ni morati da se skida 😉...

Nije na odmet imati najsvezije drajvere pa makar i oni ne donosili neke znacajne promene....

Nazad
Vrh Dno