Šta je novo?

Koji digitalac

• Začetnik teme Webby
  • Datum pokretanja
W

Webby

Guest
Koji bi mi digitalac preporucili da uzmem, sa 3.3 megapiksela? Ja se razmisljam o Olympus C-3000Zoom, sta mislite. I ako neko ima nesto po interesantnoj ceni da mi ponudi moze slobodno na [email protected].

Pozdrav

Ja mislim da bi i sa Canon S20 dobro prosao... Olympus je skup a njime ce bolje slike postici samo oni koji dosta znaju o fotografiji... Olympus ima tu jednu manu da koristi SM kartice (dok velika vecina koristi CF)... i da je jako skup... Jedan lik na yu.oglasi prodaje nekoristen S20 za 400EUR - cena napolju mislim da je oko 420USD na Amazon-u...ili Ebay-u... a mislim da je ovo ok ponuda... Pogledaj News, meni je zao sto nemam love da uzmem taj aparat. Video sam kako radi i slika i odusevio se... (za te pare mislim:))))

Pozdrav

Jesi li siguran da je 400EUR? Ako mozes baci mi na mail sta tacno pise u tom oglasu, posto meni nesto ne radi News server moze li ko da mi pomogne i proceslja neke ponude digitalnih foto aparata na news oglasima?

Unapred se zahvaljujem!

Poslato... Cuj se sa likom, sasvim je ok...

Olympus 3030z je oko 1000eura, 101% legalan, papiri, garancija... Aparat je odlican ali je mozda 4040 isplativiji jer ima bolji objektiv a i rezoluciju...

Pazi, mislim da se 400 EU i 1000EU razlikuje drasticno.... A kvalitet slike, za jednog amatera ili cak polu profesionalca ce tesko biti primetna... ili barem malo teze nego sa cenom...

Vrh Dno