Šta je novo?

Koji da uzmem 1700+ B

• Začetnik teme Začetnik teme Strgo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Strgo

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2003
Poena
609
Vidim da ima ljudi koji se kontaju u OC,i imaju dobre primjerke
1700+ pa bih volio da mi preporucite dobro seriju i oznake na procesoru koji
se daju dobro OC. Znaci trebali bi mi napisati sve oznake tako da znam ici po trgovina trazite te procove koje napisete

Ostatak komponenti ce biti Epox 8rda3+,Enermax EG365P-VE 350W,Corsair XMS 256Mb DDR433 CMX256A-3500C2 :!:

Strgo je napisao(la):
se daju dobro OC. Znaci trebali bi mi napisati sve oznake tako da znam ici po trgovina trazite te procove koje napisete

Ostatak komponenti ce biti Epox 8rda3+,Enermax EG365P-VE 350W,Corsair XMS 256Mb DDR433 CMX256A-3500C2 :!:

Nesto ovako... 1700+ JIUHB 0309 1.5V .Sto se tice tvog kompa nadam se da ces uzeti 2xCorsair!

P.S.

Ne vidim da li si iz BG ali ako jesi za procesor mozes ( obicno imaju ) da se javis Simpsonu ili Gedzi.

Milan je napisao(la):
...

Nesto ovako... 1700+ JIUHB 0309 1.5V .Sto se tice tvog kompa nadam se da ces uzeti 2xCorsair!

P.S.

Ne vidim da li si iz BG ali ako jesi za procesor mozes ( obicno imaju ) da se javis Simpsonu ili Gedzi.

pa jel ne treba jos oznaka mislim na ono (AXDA1700DUT3C
AIUGA 0249SPIW ) a za pocetak mislim uteti samo jednu plocicu corsaira
nisam iz BG

evo saljem jedan program koji vam daje sve detalje o vase procu kojeg imate
pa vi koji imate 1700+ koje ste OC, postajte slike na forum

Strgo je napisao(la):

Uzmi Chieftec kuciste (Winer) zbog prostora, kvaliteta i cene, Enermax EG465AX-VE(w), i 2x Corsair ince ce zabava da ceka. Lepo bi legao i SLK900.

pa nisam pitao za kuciste nego za procesor ajd di ste sada overclockeri

evo ovaj tip tjera taj proc na 2500 uz vodu
a uspio je uci u vin na 2900

Znacajno su bolji oni koji nose oznaku DLT3C

Strgo je napisao(la):
...

jel moze jos malo oznaka
a sto fali ovome DUT3C(slika gore)

Nista mu ne fali, dapace, pretice mu 😀

4. oznaka s desna na levo, napon: U-1.6v, L-1.5v. Ovi na 1.5v su nesto raspolozeniji za OC

Strgo je napisao(la):
...

pa jel ne treba jos oznaka mislim na ono (AXDA1700DUT3C
AIUGA 0249SPIW ) a za pocetak mislim uteti samo jednu plocicu corsaira
nisam iz BG

Koliko vidim da je svima promaklo da si naveo "A" verziju .
Znaci , obrati paznju kao prvo da poslednje slovo od tih 5 bude "B" (kao JIUHB) .

Pozdrav , Misa...:boom:

MichaelZ je napisao(la):
...

Koliko vidim da je svima promaklo da si naveo "A" verziju .
Znaci , obrati paznju kao prvo da poslednje slovo od tih 5 bude "B" (kao JIUHB) .

Pozdrav , Misa...:boom:

ma to je samo bio primjer
pa gdje ste overclockeri recite neke primjerke svojih procova

imas brdo topica na tu temu. upotrebi search, nemoj da si lenj 😉

pa jel vam stvarno tesko pokreniti onaj program sto sam postao pritisniti PRINT SCREEN i staviti na forum sliku.
ajd ljudi :!:

Strgo je napisao(la):
pa jel vam stvarno tesko pokreniti onaj program sto sam postao pritisniti PRINT SCREEN i staviti na forum sliku.
ajd ljudi :!:
Ej, 'ajde ne *****avaj, nego lepo na search... ima dosta korisnih informacija. I licnih iskustava ljudi, i linkova... tako sam ja skontao koje serije valjaju.

Ako neces search, prevrni poslednje tri strane u "O/C" i "Maticne ploce, procesori" sobama, pa nadji... ima sigurno, tamo sam ja gledao nesto ranije. Iznosili ljudi podrobno iskustva sa serijama, i na koliko koji radi sa odredjenim naponom, sve... secam se da je Max imao krajnje edukativan post, sa lepo navedenim maximalnim klokom na odredjenom naponu.

Nemoj jos ja da ja izvlacim sa search-a i da ti trazim linkove!

CAR je napisao(la):
...

tako sam ja skontao koje serije valjaju.

Ti skontao. :beat: Vise necu da ti biram procesore. :mrgreen::mrgreen:

Aca je napisao(la):
...
Ti skontao. :beat: Vise necu da ti biram procesore. :mrgreen::mrgreen:
Ma ne bre, Aco, samo sam provalio koje valjaju. Za biranje mi i dalje ostajete Boki i ti neprevazidjeni 😀

BTW, kad smo vec kod toga... jel' ti rece simpson kako se pokazao onaj poslednji koji si mi probrao... onaj "eci, peci, pec" primerak?
U svakom slucaju, krajnje lose... zaista ne znam zbog cega :?:

ma pretrazio sve ali nisam nasao onu seriju koja se dobro OC
pa tu ima ljudi koji treraju svoje 1700+ na 2300 a nistko nece uslikati onim programom pa poslati

Strgo je napisao(la):
ma pretrazio sve ali nisam nasao onu seriju koja se dobro OC
pa tu ima ljudi koji treraju svoje 1700+ na 2300 a nistko nece uslikati onim programom pa poslati
O, bre, aman... Pa trazi DLT3C (sa 1.5V default-a), da bude iz 7. ili 9. nedelje 2003.
Dakle, AXDA1700DLT3C JIUHB0307(09). Ostale brojke su manje bitne.

To ti je sve.

Teram i ja taj (bar) na 2300, ali nema smisla da ti ispisujem sve podatke, kad su ti ovi najbitniji. Tacnije, JEDINI bitni.

ok hvalati na na oznakama kad vidim da ostali nisu razpolozeni za pomoc.
ajd jos posalji sliku iz onog programa sto sam postao da malo usporedim neke jos stvari!

Strgo je napisao(la):
kad vidim da ostali nisu razpolozeni za pomoc.

Ala si ti neki "nadrkan" tip.Pogledaj 8-mi post po redu,sa tim sam ti sve rekao i pusti bre Car-a koji je video 6 CPU-a u zivotu 😀 i to sve iz moje ruke :mrgreen: :mrgreen:

ma nisam nadrkan nego hocu kupiti to pa me zato zanima.
a niko da bi postao sliku
ma car mi je makar pomogao

Kako zamisljas da ti ljudi pokazu sta imaju kad im je u masini ispod coolera koji ne zele svaki cas da skidaju, a pri tom vecina nije zapisala sve podatke koji su neophodni da bi se AMD OPN programcic izvrsio. Great Expectations sinak!

CAR je napisao(la):
...

O, bre, aman... Pa trazi DLT3C (sa 1.5V default-a), da bude iz 7. ili 9. nedelje 2003.
Dakle, AXDA1700DLT3C JIUHB0307

Imam jos par komada, pa ako te interesuje javi se na pm.

jel dobar ovaj taj sam jedino nasao
AXDA1700DUT3C
JIUHB0309VPMW

znam da je na 1.6V ali jel moze na 1,85 ili 1.95 na 2300

Strgo je napisao(la):
AXDA1700DUT3C
JIUHB0309VPMW

To neces ovako saznati,nego kada si vec kupio,probaj brate 😀

ma nisam kupio nego sam saznao da imaju te procove pa vas pitam jel dobar pa da ga uzmem tj. jel se da OC na 2300 na 1,85V

Strgo je napisao(la):
AXDA1700DUT3C
JIUHB0309VPMW

Potrazi jos malo... taj ti nije bas neki. Lepo ti je Simpson rekao koji da uzmes (DLT3C), taj je najnovija tehnologija i radi na nizem naponu. Svaki iz te serije mi je radio na barem 2100mhz na 1.5v sto ces malo teze izvuci iz tog sto si nasao (manja je verovatnoca(veoma manja)).
A preporucujem ti da bas ako hoces da klokujes kupis birani primerak iz te serije(DLT3C). Ovi iz BG ih imaju za izvoz 😀

Pozdrav 8)

Nazad
Vrh Dno