Šta je novo?

Koji codec pack za Windows 7?

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
Koji je najbolji codec pack za W7 32bit? Znaci da sve radi, da nije bloatware i da ne pravi probleme. Hvala.

Ako ti treba za video player onda nista ne skidaj. Instaliraj Pot player on ima integrisane kodeke

Ne, koristim MPC-HC i ne bih ga menjao a potreban mi je jer ne mogu ni pomocu trikova da dobijem full screen na tv-out-u. Presao sam skoro na W7, tj. paralelno sa XP-om na kome mogu zmureci da podesim tv-out ali ovde nikako, iako je podeseno sve kako treba.Kada ukljucim onaj demo mode, onda imam full screen, ali on radi do reseta samo, yebem li ga zasto, ali tako je. Pa sam negde na netu procitao da je to mozda do codec pack-a, pa reko ajde da se raspitam pre nego sto neki instaliram. Na XP-u imam CCCP codec pack koji je odlican, ali ne znam koji je najbolji za W7.

cccp, klite...sta god.
prevuci video na tv i ctrl+enter. mpc mora da otvori full screen.

a cekaj..desktop je full, video nije?

Uspeo sam da dobijem full screen sa LAV filterima. Videcu kako ce biti posle restarta, ali mislim da je to to.

mozda je zato sto koristis klone. na tv je veca rezolucija nego na kompu. ti upalis full screen i posto je clone on se na oba mesta otvori ali u rezoluciji kompa koja je manja. probaj u extended modu. meni je extended daleko prirodniji. ne ide video na dva mesta ne opterecujes komp..

Poslednja izmena:
Mrzim extended mode jer mi se stalno gubi mis sa jedne strane ekrana. :) A clone mi je radio godinama unazad u XP-u. Ma nesto je mislim do catalyst drajvera. Evo sad kad startujem video, na tv-u crna slika, a pre startovanja se vidi desktop normalno. Onda sam startujem CCC da se otvori, startujem video i sve je OK. Bezveze.

Vidim da neces da menjas mpc ali cisto barem probaj VLC player.

Imam i VLC uvek kao sekundarni player ali nikako da se naviknem na njega. Ali nije to do plejera, sa svima je isto.

Nazad
Vrh Dno