Šta je novo?

Koji CDRW mi preporucujete? Please savet...

Peter

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
604
E bas tako...Znam da je TEAC - TEAC al ovde u Danskoj ga skoro nema (tj. ima u Kopenhagenu al to je 500km od mene pa ako ga narucujem postom onda bi da budem 101% siguran u kvalitet odabranog modela!). Ali sta je sa drugima? Razmisljam o SONY-ju SONY CRX-175E CD-RW 24/10/40,
ACER 1208A 12/8/32 RETAIL,
YAMAHA CRW2200E 16/10/40 RETAIL (fale se da ima 8mb bafera al nemam pojma dali to ima mnogo veze....u odnosu na 2/4mb)...

PS. Sony je najjeftiniji a YAMAHA najskuplja. Ako neko ima iskustva sa ovim modelima nek se izjasni. Takodje, TEAC (sta cu al voooollem TEAC-a)modeli koji su best buy price/quality (treba mi za kucnu upotrebu, nista profesionalno, najvaznije je samo da lepo kopira CD-e, cita i da moze da reze DVD-ove sa ovim softverom sto ga reklamiraju na netu). Brzina nije toliko bitna.

Hvala na paznji i please advice!

Peter je napisao(la):
i da moze da reze DVD-ove sa ovim softverom sto ga reklamiraju na netu).

:confused: DVDove:confused:

Re: Re: Koji CDRW mi preporucujete? Please savet...

PJ je napisao(la):
Drugim recima to nece bas moci...ni da cita ni da pise.
DVD pisaci su za sada retkost i kostaju mnogo mnogo vise (ustvari ne znam ni dal postoje uopste interni ???)

reklamira se neki software za snimanje dvd-ova na obicnom pisacu. da li je to neko isprobao ne znam - ja sam veoma skeptican po tom pitanju

od 16x pisaca potrazi LG ili NEC
od 24x potrazi LG ili Aopen
sa jednom napomenom ako ti je bitan overburn - nista bolje od LG-a neces naci

pogledaj malo i www.cdrlabs.com

Peter je napisao(la):
... Razmisljam o SONY-ju SONY CRX-175E CD-RW 24/10/40,
ACER 1208A 12/8/32 RETAIL,
YAMAHA CRW2200E 16/10/40 RETAIL (fale se da ima 8mb bafera al nemam pojma dali to ima mnogo veze....u odnosu na 2/4mb)...
...

Sony zobidji SHIROKO:D Jeste da je ime, ali je kao rezac shit.
Acer je vrlo pristojan. Od ova tri Yamaha je najbolja. Medjutim, ti si ovde stavio rezace koji uopste nisu u klasi jedan sa drugim, tako da ti poredjenje nije adekvatno.

Re: Re: Re: Koji CDRW mi preporucujete? Please savet...

drapin je napisao(la):
Drugim recima to nece bas moci...ni da cita ni da pise.
DVD pisaci su za sada retkost i kostaju mnogo mnogo vise (ustvari ne znam ni dal postoje uopste interni ???)

Postoji, kako da ne, Pioneer a03 ili tako nekako bese oznaka, izasao jos malo pa pre godinu dana. Reze dvd-ove 2x brzinom, ceo dvd za 40-ak minuta...

Ima ih vise, BRE:)

Cena je ispod 1000DM....ali su mediji preko 20DM/komad

Vrh Dno