C-H-O-T-Y je napisao(la):evo ja planiram da uzmem Sony CD-RW CRX230E...evo on je jeftin (nekih 1800 dinara) a puno je bolji od pomenutog LG-a.je8iga sony je sony,a poznajem mnogo ljudi koji su imali samo reci hvale za njega...poz.
Alexandar je napisao(la):Administratore, pre nego što odvališ opet ovako nešto, uradi search po forumu.
Soniju ništa ne fali, ali to nije njihov uređaj već Liteon, koji soni prepakuje u svoje uređaje.
@Slayer - bilo koji LG, Liteon ili "Sony" će ti odraditi posao
C-H-O-T-Y je napisao(la):i da,sta sam ja to odvalio?
:cigar:
Slayer je napisao(la):Ja sada imam LG GCE-8525B, koji je narezao oko 1000 diskova za manje od godinu dana i poblentavio...
Znaci, LG = ******
Bolje se zapitaj koje si diskove koristio, kojim tempom rezao i na kojoj brzini.Slayer je napisao(la):ljudi, niste najbolje procitali ili ukapirali sta sam trazio. Ja sada imam LG GCE-8525B, koji je narezao oko 1000 diskova za manje od godinu dana i poblentavio... Znaci, LG = ******
dakle?
TEAC R58S (8x) '99 godiste narezao vise od 25 000 diskova i jos radiSlayer je napisao(la):ako se vodim tim merilima mogu da odustanem od rezanja diskova, jer nemam toliko vremena. Nije mi to hobi, nego posao.
Sto se tice limita, fabricki limit starih dobrih pisaca (SCSI pisaci, Teac 24x, 40x serije) je bio 10.000
ne znam o kakvom minimumu pricas?
Još jedan glas za ovaj ASUS drajv. Najbolji i najbrži pri audio ekstrakciji i potpuno pouzdan kao rezač.okmijun je napisao(la):sto se palite na te isfurane marke? (LitOn,LG...)
uzmi bre ko covek ASUS 5232 i nema te boli glava
Slayer je napisao(la):Asus ce verovatno i bitiDo sada nisam probao nista od optike tog prizvodjaca.
Ako nije cena bez PDV-a, podeli sa nama gde, ima jos zainteresovanih.Slayer je napisao(la):nasao sam ga za 17.5 evra... je li to OK cena? (nisam nesto upucen u poslednje vreme)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari