Šta je novo?

Koji CD MP3 Player???

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Mission: Kupiti caletu MP3 CD Player kojeg ce koristiti na poslu, znaci u staticnom rezimu, i minimalno u pokretu. Treba da bude pouzdan, i nepotrebno je da bude natovaren sa milion advanced funkcija koje cale nece umeti da koristi... VELIKI PLUS je da ispisuje nazive pesama.

Budzet: ~120€ +-20€ ( radije - nego +)

Ne kupuje mi se Mercury-olika sranjca, a zaintrigirao me je Inno mini CD MP3 player, mada mi jei tu sumnjiv kvalitet, a i nema ih vishe :S . Za sada imam ideju o Samsung-u, ali ne znam koji model i gde? i naravno po kojoj ceni?
Koja druga "marka" dolazi u obzir?

Sony D-NE511. Imas prikaz u poslednjem PC Press-u. Ja ga takodje imam vec vise od mesec dana i veoma lepo radi i ima solidne funkcije.

Tamo pise da je cena 8470 din (ja sam ga platio dosta manje, ali mislim da po toj ceni ne moze da se nadje).

Ima ga na vise mesta po gradu, a tamo je navedeno da ima u Sony Passage Plus.

jox je napisao(la):
Budzet: ~120€ +-20€ ( radije - nego +)
Koja druga "marka" dolazi u obzir?
Nemoj bacati isuvise para ne "marke" koje nekad i ne donose neki kvalitet ili razliku u odnosu na konkurenciju, konkretno kod mp3 cd-ova to vazi, ni sa "losim" jeftinim modelima nisam nikad imao problema, samo sto na njima nije pisalo Sony... ili sta vec... nepotrebno bacanje para.

OK... pogledacu danas tog Sony-ja... Ima li neko drugi predlog?

jox je napisao(la):
OK... pogledacu danas tog Sony-ja... Ima li neko drugi predlog?

Pa ne bash... mozda iriver Imp-150 (koshtao je ranije oko 150 E, mozda je pojeftinio) ima kod Computer Landa ili u knjizari Plato u Knezu....

Shto se tice Sony-a i ja sam ga pazario i ok je nemam neke vece zamerke....
BTW: Sony imash u Sony Worldu (kod Teraziskog tunela) za 6700 din. (cini mi se za gotovinu) 🙂

POZ 🙂

tacnije 6704din....
Kupljeno je... tj. mission accomplished (valjda se ovako pish) 😀

Nazad
Vrh Dno