Wakizashi je napisao(la):Da samo me baš zanima kako ćeš doći do novog softvera, osim ako nemaš neki 24h online sa nekom T1 vezom. Znam, može i satelit
Sve u svemu, ako ovako nastave neyebasmo...![]()
Ma sta se ljudi bre palite.Shvatite da je sva ta hajka samo forme radi, da ne moze bas onako totalno javno u centru grada u finim radnjama ili na sred Kneza, stvarno smo ga bili preterali...Wakizashi je napisao(la):Ma j.. censored...Još jednom izvinite na vulgarnostima, poneo me topic![]()
drapin je napisao(la):Ma sta se ljudi bre palite.Shvatite da je sva ta hajka samo forme radi, da ne moze bas onako totalno javno u centru grada u finim radnjama ili na sred Kneza, stvarno smo ga bili preterali...
Piraterija svuda postoji i ovima "gore" je to potpuno jasno i don't worry znaju oni sta rade, samo je sklanjaju pod tepih gde joj je inace i mesto, a sigurno im je potpuno jasno da sa sadasnjim primanjima nismo jos spremni za kupovinu legalnog softvera.
Elem samo polako da se alternativno trziste malo organizuje i sve ce biti ponovo u redu samo malo "ispod tepiha"...
Dokaz za to mi je i moja danasnja poseta jednom od gore navedenih "velikih" klubova, koji sada kao prodaju samo originale...ma...samo da kazem da sam zadovoljan izasao i obavljena posla...![]()
drapin je napisao(la):Ma sta se ljudi bre palite.Shvatite da je sva ta hajka samo forme radi, da ne moze bas onako totalno javno u centru grada u finim radnjama ili na sred Kneza, stvarno smo ga bili preterali...
gladiac je napisao(la):...josh uvek rade i po kojim cenama se prodaju CDovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari