Šta je novo?

Koji CD klubovi...

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
...josh uvek rade i po kojim cenama se prodaju CDovi?

Odlicno pitanje a ja ne znam odgovor,ali znam da extreme(i I i II logicno)sada prodaje originale.

...

Plato, Exit i NT ne rade više onako kako su radili prije, sada se prodaju samo originali i iznajmljuju originalni DVD - ovi.

Pozdrav

Dobro, a jer ima nekih koji prodaju novije "pirate"?

Izvinite na vulgarnostima, ali morao sam :(

Ma jebo im ja bre majku. Sada kao DivX ne može da se iznajmljuje, a originalni DVD kao može. E neka baš jedu *****! Kada su već hteli da jedu *****, neka ih jedu do kraja.
Na svakom DVD-u lepo stoji da ne može da se reprodukuje, kopira, iznajmljuje bla, bla, bla. I sada to kao može. I kao što je slučaj u nekim CD klubovima, došla inspekcija, zabranila izdavanje DivX-a, a dozvolila da se režu po narudžbini. Kao za kućnu upotrebu. Gle kite!
Ili kao mi ćemo sada da istrebimo pirateriju. Ko da ga je neko pitao za pirateriju. Što je ne istrebe u Americi! Nego sada smo mi kao pametni, i ulazimo u Evropu, sa prosečnim platama od 100€, i platićemo XP 450€. E da vidim.
Ma znaš šta... Da ne počinjem sa politikom, ali ako onog bolesnika oslobode, jebo me ceo svet ako ne budem glasao za njega ;)

Još jednom izvinite na vulgarnostima, poneo me topic ;)

CD klub kod mene u komsiluku daje diskove "ispod ruke"...Znaci, ako nekom nesto treba, neka se javi na mail pa moze da uzme preko mog broja...Inace, ja sam kod Merkatora.

Ako nisu mogli pre da zaustave pirateriju, pa neće je ni sada, ako oni misle da su neke face zbog toga sto mogu da idu od kluba do kluba i da nam govore e ovo mozes ostaviti, ovo mi uzimamo....E pa malo sutra...Ilegala ostaje ilegala pa mogu nam ga pu......

P.S. Uskoro....

Pozdrav, Cinemanboom FX

Bas lepo sto su neke klubove zatvorili, sad sam ja lepo skupio malo filmova i iznajmljujem ih komsiluku, posao krenuo, zarada odlicna :p ;) , prodaja malo slabije ali sve bolje
:)

Da samo me baš zanima kako ćeš doći do novog softvera, osim ako nemaš neki 24h online sa nekom T1 vezom. Znam, može i satelit ;)
Sve u svemu, ako ovako nastave neyebasmo... :(

Wakizashi je napisao(la):
Da samo me baš zanima kako ćeš doći do novog softvera, osim ako nemaš neki 24h online sa nekom T1 vezom. Znam, može i satelit ;)
Sve u svemu, ako ovako nastave neyebasmo... :(

Pretpostavljam da si ovo pitanje meni uputio, ma softver i jeste problem bas sam sad postavio post da trazim Photoshop 7 , ali u mom slucaju ja iznajmljujem i prodajem samo filmove ;)

Re: Izvinite na vulgarnostima, ali morao sam :(

Wakizashi je napisao(la):
Ma j.. censored...Još jednom izvinite na vulgarnostima, poneo me topic ;)
Ma sta se ljudi bre palite.Shvatite da je sva ta hajka samo forme radi, da ne moze bas onako totalno javno u centru grada u finim radnjama ili na sred Kneza, stvarno smo ga bili preterali...
Piraterija svuda postoji i ovima "gore" je to potpuno jasno i don't worry znaju oni sta rade, samo je sklanjaju pod tepih gde joj je inace i mesto, a sigurno im je potpuno jasno da sa sadasnjim primanjima nismo jos spremni za kupovinu legalnog softvera.
Elem samo polako da se alternativno trziste malo organizuje i sve ce biti ponovo u redu samo malo "ispod tepiha"...
Dokaz za to mi je i moja danasnja poseta jednom od gore navedenih "velikih" klubova, koji sada kao prodaju samo originale...ma...samo da kazem da sam zadovoljan izasao i obavljena posla...;)

Re: Re: Izvinite na vulgarnostima, ali morao sam :(

drapin je napisao(la):
Ma sta se ljudi bre palite.Shvatite da je sva ta hajka samo forme radi, da ne moze bas onako totalno javno u centru grada u finim radnjama ili na sred Kneza, stvarno smo ga bili preterali...
Piraterija svuda postoji i ovima "gore" je to potpuno jasno i don't worry znaju oni sta rade, samo je sklanjaju pod tepih gde joj je inace i mesto, a sigurno im je potpuno jasno da sa sadasnjim primanjima nismo jos spremni za kupovinu legalnog softvera.
Elem samo polako da se alternativno trziste malo organizuje i sve ce biti ponovo u redu samo malo "ispod tepiha"...
Dokaz za to mi je i moja danasnja poseta jednom od gore navedenih "velikih" klubova, koji sada kao prodaju samo originale...ma...samo da kazem da sam zadovoljan izasao i obavljena posla...;)

bas tako
i moj cd klub se skoro selio iz "udarnog" centra u malo manje "udarni" i kada sam ih pitao da li se to sele u ilegalu, rekli su da je sve legalno i to upravo potvrdjuje gore navedene reci :)

Nabavka CD

Mislim da mogu da pomognem svima da svima bude bolje, video sam :))) neku adresu za sav software, mislim da salju postom (PTT ne post :)) ) na kucnu adresu:

[email protected]

posaljite im mail sa potrazivanjem mislim da je 150-200 , posto slanje dosta poskupljuje akciju,zavisi od broja komada,
eventualno voditi racuna o sirenju info da bi nam duze bilo bolje, mada ne verujem da ce dotle ici da jure preko oglasa.

Nego jesu li oni rekli da je to cena sa postanskim troskovima ili bez, jednom sam tako narucio preko interneta za 120 din, a pise troskovi samo za inostranstvo se placaju, a kad mi je stigao CD postar trazi jos 98 dinara :)

narucivanje postom

Ne,ne, zato i jeste i do 200 din jer je placena postarina.
Ja sam nesto hteo da saljem pa ako sam dobro shvatio za 1 Cd je 80din, a za 2 Cd 90din, tako da ako narucujes 1 Cd mora biti 200 sa placenom postarinom!

p.s.

p.s. A mozda te i postar uradio!:)

(mada je stvarno malo 120 da bude sa postarinom)

Dobro znachi ne moram da kupujem satelit?

Re: Re: Izvinite na vulgarnostima, ali morao sam :(

drapin je napisao(la):

Super je borba protiv piraterije i tako to.... Samo, kad su već krenuli na cd klubove u centru, što ne sjebaše i ona tri kioska iznad bioskopa Jadran (u Knezu)? Pa kud ćeš javnije nego u glavnoj ulici u Beogradu na razdaljini od 30 metara 3 ogromna kioska sa po hiljadu audio diskova. A uz to kad prolaziš tuda (a ja recimo kad se vraćam s posla moram tuda da prođem) i uletiš u trougao između tih kioska može 'ladno da se desi da ti se utroba prevrne od muzike koju puštaju (nije bitna muzika nego pojačaju do daske da nadjačaju konkurenta pored - a 'vala puštaju i svakakve seljake i seljanke).

Jako se slazem sa ovim za Knez, ali vise po drugoj stavki
Sta se pusta-katastrofa!
Da pokrenemo neku akciju-za nas grad!?

Jooooooooj

Ajde ako nekome nesto treba da je do 700 mb dajte dirktan link da skinemo cena po disku je 120 din (no name) necu nesto da zaradim ali da se ne zezam za dzabe....
Ako ocete drivere i slicno javite se.....

PS OVO NIJE KOMERCIJALIZACIJA TRIDA SAMO DA SE ISPOMAZEMO..

IMAM NAJNOVIJE FILMOVE I VECINU DRIVERA SA SKO RO SVE UREDJAJE.

Ajd ziv vam ja.
IGGsy

Vrh Dno