Šta je novo?

Koji CD/DVD emulator koristite?

Ne koristim Image Drive.

Jako retko igram igre.

Kakve to veze ima s igrama? Ja recimo sve svoje CD programe (uključujući instalacije svih verzija Windowsa) držim u obliku imidž fajlova na DVD-ovima...

Nema veze samo sa igrama. Ne volim image format.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Zato sto podrzava oba formata i ne emulira copy-protection zastitu, sto rade Alcohol i D-Tools (a sto je bitno ako raspolazes mini-image fajlovima popularnih igara)...

Da se ovaj tred ne bi pretvorio, u stvari vec jeste, u poll, neko neko kaze zasto koristi doticni program i koje su mu prednosti. Jako puno koristim Deamon tools i volio bi da znam jel ima nesto bolje i sta :eyebrows:

Voodoo tvoj post sam kvotovao jer u stvari nisam skonto sta ti zapravo preporucujes... :S:

Daemon Tools - zbog emulacije
UltraISO - zbog manipulacije
Alkohol - za kloniranje "neklonirljivog" 🙂

Stari dobri Deamon Tools. Jednostavan i (uglavnom) pouzdan.

Alcohol 120%

ovako:
VirtualDrive sam pre koristio ali on ima VCD fajlove koje samo on konta,
Daemon tools nemoze praviti Image
Alcohol 120% imam dve verzije: prvo na hrvatskom besplatnu koja pravi lose Image i nemogu se citati
druga trazi serial number od nekoliko stotina karaktera !!!!
naravno nisam nasao serial na internetu ali jesam par spyware i virus programa
i to bas danas kada treba da napravim valjan Image...
Sada koristim Nero (za koji sam ponovo morao traziti serial i to USPESNO) i Daemon tools

Poslednja izmena:
Što Alcohol pravi loše imidže? Pre će Nero da "prećuti" grešku u čitanju nego Alcohol...

Meni alcohol radi sasvim korektno.....

Uspeo sam da napravim image od cd-a koji lici na mrezicu za komarce 🙂 sto mi je bilo dovoljno...

eto kod mene spucava ta hrvatska verzija,

a za ovu drugu(v1.9.5.3105 Retail) nemam serial number

Ovde ga neces naci ;-)

Daemon Tools i Alcohol 120% su sasvim dovoljni za sve operacije (eventualno UltraISO za manipulaciju).

@Ronnie Coleman
A sta je tako lose kod image formata? Ja sam odavno poceo da drzim sve filmove, igre i programe u image formatu na medijima?

Dt 4.

Nazad
Vrh Dno