Probao sam ovaj program i svidja mi se jer ima ovakvih, naprednih opcija kao secure mode, error correction itd. Ali izgleda da nije bas pouzdanboskovic je napisao(la):Exact Audio Copy cita po vise puta sve dok ne procita pravilno i tada ili prijavi OK ili ponudi da preslusas gresku
Pa pustao sam njegov test za autodetekciju drive-a i pronasao je da C2 greske jesu podrzane. Pri testiranju C2 podrske je tacno pronasao gresku u track-u koji pravi probleme.Alexandar je napisao(la):Problem je u tvom drive-u a ne u programu, jer drive verovatno ne vraca C2 greske kako treba, iskljuci tu opciju i sve bi trebalo da bude uredu.
boskovic je napisao(la):Gojko obrati paznju da li ti drive podrzava C2 greske (ali ja se ne bih oslanjao na to) i da li kesira audio, kao i broj pokusaja citanja neispravno procitanog podatka (to su one crvene kockice koje se povremeno pale ako je losiji disk), a takodje treba da odredis i "drive read command"
Jebi ga moraces RTFM, ja sam se poprilicno namucio dok sam skapirao sve cake i podesio ga (narocito drive offsete), pa cak mi jos nisu bas najjasnije stvari oko mp3 codec offseta.
gojkos je napisao(la):Pa pustao sam njegov test za autodetekciju drive-a i pronasao je da C2 greske jesu podrzane. Pri testiranju C2 podrske je tacno pronasao gresku u track-u koji pravi probleme.
Drive-ovi su LG 8400B 40x12x40x (oglavnom sam na njemu testirao) i TEAC 532E-B 32x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari