Šta je novo?

Koji 'budilnik' program koristite

unnamed

Čuven
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
630
Da li mozda postoji neki program koji moze da sam podigne sistem, da ga ukljuci i pokrene neku aplikaciju? :whip:
Znam za masu programa kao sto je Auto mp3 player koji moze da pokrene neki mp3 u odredjeno vreme ali samo ako
je kompjuter vec aktivan.

unnamed je napisao(la):
Da li mozda postoji neki program koji moze da sam podigne sistem, da ga ukljuci i pokrene neku aplikaciju? :whip:
Znam za masu programa kao sto je Auto mp3 player koji moze da pokrene neki mp3 u odredjeno vreme ali samo ako
je kompjuter vec aktivan.
bios

Chameleon Clock, pa mu namestim neku baladicu da me probudi. I onda naravno, baladica odsvira i ja nastavim da spavam... I onda dodje mama i kaze ajde dizi se! 😀

Mislim da takodje i ovaj program moze da digne komp iz stanby-a...

Ovo je program za paljenje i gasenje racunara u odredjeno vreme.
http://www.rainyclouds.com/

Program se zove Intelligent wake up.
Sto se pustanja muzike tice, to ovaj program nema. Ali, u komnibaciji sa mp3-plejer-programom koji se pali u odrejeno vreme, ovo bi bila idealna kombinacija.
Probaj.

Za ukljucivanje racunara koristim BIOS, a za budjenje sam napisao program koji koristi PC Speaker. Napravio sam da se aktivira ponovo posle odredjenog broja minuta, dok ga ne ugasim. Ovo me uvek probudi ma koliko da mi se spava. 😀

skydiver je napisao(la):
Trazis ovako nesto, ne?
Tako nesto, mada sam znao za ove programe koji sami aktiviraju racunar nego sam mislio da li postoji neki mp3 player koji ima ugradjenu ovu opciju ali ako nema onda ce ovako. :type:

unnamed je napisao(la):
Tako nesto, mada sam znao za ove programe koji sami aktiviraju racunar nego sam mislio da li postoji neki mp3 player koji ima ugradjenu ovu opciju ali ako nema onda ce ovako. :type:

Naveo sam ti JetAudio koji ima to sto trazis.

Cwelle je napisao(la):
Za ukljucivanje racunara koristim BIOS, a za budjenje sam napisao program koji koristi PC Speaker. Napravio sam da se aktivira ponovo posle odredjenog broja minuta, dok ga ne ugasim. Ovo me uvek probudi ma koliko da mi se spava. 😀
Moze ti me poslati taj program za budjenje...da ne bi razbio :type:

GoJNiK je napisao(la):
Naveo sam ti JetAudio koji ima to sto trazis.

JetAudio moze da se aktivra iz standby-a, kao sto si i rekao, a covek trazi nesto sto kao budilnik aktivira ceo sistem

pa koristi ovaj program za paljenje racunara i u startup ubaci neku winamp listu ili samo jednu pesmu koju ces da te budi i gotovo

Nazad
Vrh Dno