Šta je novo?

Koji browser trenutno koristite?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ne bih da ovo bude josh jedna tema tipa intel vs amd... cisto me interesuje ko sta koristi.

Ja sam do pre 5 sati 🙂 koristio IE 6. Zadovoljavao je moje potrebe (dok sam u Win-u). Kada sam u linuxu, Netscape je galvni. ALI, zahvaljujuci ThunderBird-u sam probao Firebird...jednom recju FENOMENALNO. Neverovatno je brz, jednostavan - jednom recju odusevljen sam!!!!!

Sta vi koristite?

MyIE 0.7.
Ali uvek drzim jos neki browser (Operu ili Mozilu), jer bez obzira sta M$ prica, uvek treba imati i rezervnu varijantu.
Vec dugo se kanim da probam tu hvaljenu Mozilu firebird. Ima li ko link za download?

Mozilla 1.2

Opera 7.11 trenutno (cekam finalnu 7.20) :mrgreen:

IE6 i Avant Browser
kako kad

operu 7.11 ponekad mozillu ali retko

mozila 1.4

link za firebird (win32)
http://ftp.mozilla.org/pub/firebird/releases/0.6.1/MozillaFirebird-0.6.1-win32.zip

MyIE2 0.8.350,
IE6 SP1

Moram priznati da sam ocekivao vie IEovaca 🙂 Inace MYIE je IE sa gomilom 'korisnih (lol)' dodataka i lepsim skinom...

Opera 7.11 i Mozila 1.2

kUdtiHaEX je napisao(la):
1. Moram priznati da sam ocekivao vie IEovaca 🙂

2. Inace MYIE je IE sa gomilom 'korisnih (lol)' dodataka i lepsim skinom...
1. i ja... ili barem vise "Mozillovaca"... cudi me tolika zastupljenost Opere... (mada, i ja bih je pre uzeo nego Mozillu)

2. preciznije: MyIE2 je polubrowser, koji za prikaz koristi IE engine (radi i kad se IE ukloni sa sistema pomocu 98lite npr)... dodaci koje ima su zaista korisni (a ne "korisni lol") - zapravo, MyIE2 je sve ono sto bi IE trebao i mogao da bude da M$ nije monopolista, pa ga boli... a skinovi? lepsi? neki da, neki ne... ionako za IE postoji gomila programa koji dodaju skinove... medjutim, priznajem da su skinovi za Operu i Firebird i dalje mnogo bolji nego za MyIE2 ;P

Operu 7.01 . Inace IE za poneki aspx development kao i za M$ sajtove.

Koristim IE 5.5 ... koristio sam ranije i Operu i YuBrowser ... ali sve je to shit bre .... planiram da predjem na Linux i Netscape ...

Pod Win: Opera 7.11 (Metal Blue small skin) i sve redje IE 6
Pod Linuxom: Opera 7.11 i nekad Mozzila

Za Bench IE 6.0 (zbog kesha), za ostalo Netscape 7

MyIE 0.8.350 i IE6

Opera 7.11
(Minimalist Native skin)

IE6 SP1+ Avant Browser trenutne verzija 8.02.018, kao glavni pretraživač.

Mozilla Firebird 0.6.1+
veoma brz i jednostavan...

MyIE2 0.8.350

Ali cisto zato sto sam ga isprobavao dosta dugo pa me sad mrzi da se vracam u Operu 7.11 :mrgreen:

Opera Rulz !

90% vremena NetCaptor, 5% Mozilla (Phoenix/Firebird), 5% Opera

Nazad
Vrh Dno