Šta je novo?

Koji browser koristite ?

skroller je napisao(la):
Koji koristite i koji je najbolji po vama i zasto ?

IE i to uvek onaj koji dolazi uz sam win a rqazlog je shto me mrzi da instaliram drugi :D
A mislim da je ovoga bilo na tone al :D

Negde vec napisah, (meni licno) MyIE2 (zahteva ie).
To je multitab browser (otvoren samo jedan prozor u kome svaki sajt ima svoj tab), svaki tab moze da ima ukljuceno-iskljuceno skripte, grafiku..., tako da u isto vreme, u jednom prozoru mogu da na jednom sajtu ukljucim skripte, a tab-u do njega iskljucim. Najbitnija stvar mi je da npr. takvi (multitab) browseri imaju mogucnost cuvanja grupe otvorenih sajtova. Otvorim npr. i google i altavistu i yahoo.... (dobijem tri taba jedan do drugog), i sve (sa opcijom save groups) zapamtim pod imenom "pretrazivaci". Kad se sledeci put vezem za net, otvorim myie, kliknem na "pretrazivaci" i otvorice sajtove koji mu pripadaju. Za benchmark forum imam grupu od sedam linkova koja mi otvara homepage, i sobe foruma koje me najcesce interesuju.
Takodje mogu vrlo lako da kontrolisem da li ce npr srednjim klickom na link biti otvoren novi tab do njega (sa tim linkom), ima jos svasta...

Internet Explorer zbog kompatibilnosti, trenutno verzija 6.0

OPERA 7 beta.....zaista odlican.....jedva cekam final verziju...

Opera, odlican multitab browser, a i brza je od IE-a! Problem se javlja samo sa nekim stranama, a i to je zato sto su one ooptimizovane za IE:(
Vredi je probati

Uglavnom IE, i to onaj koji dolazi uz win, i pomalo operu, nekad je zgodno imati dva komada, zbog setovanja, proxyja, itd, da moram sto manje da klikcem :cool:

DS9, jel taj MyIE2 shareware ili free?
I gde ima da se skine?

P.S. koristim IE6... i radi lepo, da kucnem u drvo... mada me je DS9 zainteresovao sa ovim grupicama :)

Misha je napisao(la):
jel taj MyIE2 shareware ili free?
I gde ima da se skine?

MyIE2 je free (naravno!), a ima da se skine ovde - odlican program...

DS9, nisam primetio neke bitne razlike izmedju MyIE, MyIE2 i Crazy-a... Nego, moze li u MyIE2 da se link u novom prozoru otvori klikom na srednji taster (tj. na tockic)? To moze u Crazyu, i to mi se mLogo svidja...

A, da... Ja koristim IE6 sa Crazy-em i MyIE2, Operu 6 i Mozillu 1.1

• Internet Explorer 6.0 SP1
  • Netscape Navigator 7.0
  • Opera 7.0 Beta
    [/list:u]

Internet Explorer uvek. Imao sam i netscape i mozzilu i operu, jednostavno mnogo smaraju i meni nikako nisu brzi od IE (da ne govorim o stabilnosti)

IE6 za posao + Mozilla 1.1 za surf (ovaj prvi kada se skuca ode sve u PM) a mozilla je prilicno stabilna, cak mi se manje skucava od IE. Jedino je problem sto se neke strane ne vide OK jer su IE optimized.

Mozilla 1.1 za surf... Najbrzi, dobro izgleda, ima tabove, najkompatibliniji, open source :) ...

Za testiranje prezentacija koristim IE 5 i 6, Netscape 4.5...

Ovo mi lići više na anketu, nego napametno pitanje.
I koja korist od njega?
Pročitaj statistike sa neta.
Trenutno ti 82% Internet Explorer. Nekih 14% Netscape, a ostali 4%.
U ovih 82% ubrajaju se i oni koji imaju IE ljusku.
Pametan čovjek vidi iz prve, da će IE skroz preuzeti tržište.
Tako ne brinite se, koristite IE i nećete loše proći.

||NeX|| je napisao(la):
Ovo mi lići više na anketu, nego napametno pitanje.
I koja korist od njega?
Pročitaj statistike sa neta.
Trenutno ti 82% Internet Explorer. Nekih 14% Netscape, a ostali 4%.
U ovih 82% ubrajaju se i oni koji imaju IE ljusku.
Pametan čovjek vidi iz prve, da će IE skroz preuzeti tržište.
Tako ne brinite se, koristite IE i nećete loše proći.

A u kojem cilju se sprovode ankete ? U cilju dobijanja misljenja o necemu u vecoj grupi ljudi iz odredjenih razloga.
U ovom slucaju mene statistike sa net-a ne zanimaju jer obuhvataju i grupu ljudi (vecinu) koja nikad i nije cula za drugi browser sem IE-a, pa ce normalno isti i koristiti. Posto verujem da je 99% ljudi na ovom forumu probalo vise browser-a, njihovo misljenje mi je adekvatnije od nekih tamo statistika. A pametan covek proba vise stvari, raspita se, pa tek onda donese odluku sta je najbolje na osnovu licnog iskustva, a ne na osnovu statistika.

IE ono kao n ajprostiji je a i sta ce mi bolji :):)
pozdrav

Nebojsa Lukic je napisao(la):
problem sto se neke strane ne vide OK jer su IE optimized.
ma nisu IE optimized, nego imaju java script i css... :D evo sinoc sam skinuo tu opera sedmicu, da vidim sta su uradili, kad ono nista! sve po starom, java script i css u tragovima...

To je najbitnije

Ja koristim IE 3.1 jer mi se do sada pokazao kao najbrzi i stvarni nikada ne puca. Mislim da je odlicna verzija i Net Scape 4.7 a mozda i ....

Probao sam sve ali....

Jedino iz Mozzile sve moze das e uradi sa tastature. A i nemam nikakvih primedbi na brzinu, niti nekih bezbednosnih problema.

Jedino Mozzila moze da uveca prikaz slova toliko da mogu sve da vidim sta me zanima sa 2-3 metra. Vidi prilog >

Vrh Dno