Bas i ja razmisljam o toj kombinaciji-reci mi bas kakav je mis,mislim imali onog "trzanja" tj. kako se ponasa u igricama?mulder_ je napisao(la):Ja sam skoro pazario Logitech premium desktop koji cine bezicni opticki mis i multimedijalna tastatura sa zicom :beat: :mrgreen: Mis pichi preko tastature.Cena je oko 35 e...ja sam zadovoljan i vise od toga...
Twix je napisao(la):Najbolji bezicni kompleti (mis + tastatura) su oni kojima NE TREBAJU BATERIJE.... :mrgreen: :mrgreen:
Jednom sam imao bezicnu tastaturu i nakada vise........kada nemas rez. baterije.....kva,kva,kva......... :cuss: :cuss:
Genghis Khan je napisao(la):...
Ja koristim tastaturu evo vec vishe od godinu dana (prema nekoj mojoj proceni) i josh uvek mi se nisu istroshile baterije. Koristi se maximalno (min 12h dnevno - brat i ja). Na mishu idu baterije na mozda mesec - dva ali na tastaturi kao shto rekoh nikako da se potroshe! Stvarno ne vidim zashto ovakav komentar! Jedino ako ta tvoja nije imala ugradjenu ringlu za kafu![]()
Mislim da je ipak najjachi model ubedljivo Di novo, a posle idu sva ostala s*anja :dGenghis Khan je napisao(la):MX je najjachi model trenutno (sem ako nije izashlo neshto novo)
Misha je napisao(la):Mislim da je ipak najjachi model ubedljivo Di novo, a posle idu sva ostala s*anja :d![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari