Šta je novo?

Koji bezicni mis i tastatura?

truba2000

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
630
ali ne mnogo skupo
iovako ce brat da mi prosipa pepeo i coca colu

Ja sam skoro pazario Logitech premium desktop koji cine bezicni opticki mis i multimedijalna tastatura sa zicom :beat: :mrgreen: Mis pichi preko tastature.Cena je oko 35 e...ja sam zadovoljan i vise od toga...

Najbolji bezicni kompleti (mis + tastatura) su oni kojima NE TREBAJU BATERIJE.... :mrgreen: :mrgreen:

Jednom sam imao bezicnu tastaturu i nakada vise........kada nemas rez. baterije.....kva,kva,kva......... :cuss: :cuss:

mulder_ je napisao(la):
Ja sam skoro pazario Logitech premium desktop koji cine bezicni opticki mis i multimedijalna tastatura sa zicom :beat: :mrgreen: Mis pichi preko tastature.Cena je oko 35 e...ja sam zadovoljan i vise od toga...
Bas i ja razmisljam o toj kombinaciji-reci mi bas kakav je mis,mislim imali onog "trzanja" tj. kako se ponasa u igricama?

Twix je napisao(la):
Najbolji bezicni kompleti (mis + tastatura) su oni kojima NE TREBAJU BATERIJE.... :mrgreen: :mrgreen:

Jednom sam imao bezicnu tastaturu i nakada vise........kada nemas rez. baterije.....kva,kva,kva......... :cuss: :cuss:

Ja koristim tastaturu evo vec vishe od godinu dana (prema nekoj mojoj proceni) i josh uvek mi se nisu istroshile baterije. Koristi se maximalno (min 12h dnevno - brat i ja). Na mishu idu baterije na mozda mesec - dva ali na tastaturi kao shto rekoh nikako da se potroshe! Stvarno ne vidim zashto ovakav komentar! Jedino ako ta tvoja nije imala ugradjenu ringlu za kafu ;)

a sta mislite o
Creative® Desktop Wireless 6000
http://yu.europe.creative.com/products/product.asp?prod=483

jel se bezicni kace na dva USB-a?

Genghis Khan je napisao(la):
...

Ja koristim tastaturu evo vec vishe od godinu dana (prema nekoj mojoj proceni) i josh uvek mi se nisu istroshile baterije. Koristi se maximalno (min 12h dnevno - brat i ja). Na mishu idu baterije na mozda mesec - dva ali na tastaturi kao shto rekoh nikako da se potroshe! Stvarno ne vidim zashto ovakav komentar! Jedino ako ta tvoja nije imala ugradjenu ringlu za kafu ;)

Imao sam Chiconi,onu staru,staru sto u uglu ima gimeni krug koji simulira misa,i radila je na infra red,a ne na radio talase,a stoga je i gutala baterije.......eto zasto takav komentar......

Ali chovek pita za savet o kupovini a samim tim mu treba reci da crvenu nikako ne uzima (ne mislim na boju :d ). Ali nemojte te priche o baterijama jer neke malo kvalitetnije u mishu potraju i po 2 meseca a kao shto rekoh, na tastaturi nikko da se istroshe (u pitanju su radio talasi a ne InfraRed)! Znachi BATERIJE NISU PROBLEM!

ja sam uzeo Microsoft basic wireless desktop, cena 40(+-3) € i tastaturom sam veoma zadovoljan... tasteri su dovljno tvrdi da znas da si stisnuo i dovljno meki da omogucavaju ugodno kucanje :)) ... ne, ozbiljno , tastatura je super... Mis i nije nesto sto se tice oblika ali radi sasvim korektno... i sto je meni voma bitno domet je dosta dobar... otprilike malo preko 3m...

i da... konzumiraju samo 4 baterije, po 2 mis i tastatura... za razliku od logitecha koji za tastaturu koristi 4 baterije + ima jako mali domet

Jel' ima to u nekoj black ili black/silver varijanti?

Koristim vec skoro tri meseca Loghitech Cordless Desktop i prezadovoljan sam. Crno silver varijanta. Tada je bilo 55 evra, sada nemam pojma. Osecaj pod prstima dok kucam, a kucam mnogo, je zaista sjajan. Sve preporuke!

reci mi samo koji Loghitech Cordless Desktop posto ih ima mnogo
Cordless Desktop Comfort
Cordless Desktop Deluxe Optical
Cordless Desktop MX (
Cordless Desktop Navigator
Cordless Desktop OEM Black
Cordless Desktop Optical
Cordless Desktop Optical OEM Black
Cordless Desktop Pro

MX je najjachi model trenutno (sem ako nije izashlo neshto novo), posle ide Optical (koji je prethodni model - ja ga imam) pa posle ostali ;) I ja sam PREzadovoljan!

I na poslu i kod kuće koristim Logitech desktop model Y-RC14 u OEM izvedbi. Pretražujući net primetio sam da se isti model javlja i kod HP-a (verotno baš taj OEM).

http://www.infostats.fr/fichesclav/L967248.htm

Moje verzije su potpuno crne i sa velikim enter tasterom te sa mišonjom M-RN68.

Kupljeno prošle godine u Bgd za povoljne pare, ne sećam se tačno kolike.

Možda je to baš model sa liste: Cordless Desktop OEM Black

Poslednja izmena:
Genghis Khan je napisao(la):
MX je najjachi model trenutno (sem ako nije izashlo neshto novo)
Mislim da je ipak najjachi model ubedljivo Di novo, a posle idu sva ostala s*anja :d ;)

Misha je napisao(la):
Mislim da je ipak najjachi model ubedljivo Di novo, a posle idu sva ostala s*anja :d ;)

Čovek reče da ne bude mnogo skupo. Nisam siguran da trenutno postoji skuplji komercijalni model od diNovo. Nešto sam je i ja šacovao, ali 253 E je 253 E (preporučena logitech.com cena). :sceptic:

Samo da odem u off topic da ne otvaram novi thread...koji bi mi preporucili poticki BEZICNI mis ali da nisu neke velike pare?

Vrh Dno